{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من الان خودم توعقدم و رفتارش کاملا با احترام و عاشقانس
بعد ازدواج و نمیدونم تغییر میکنه یا نه ولی با شناختی که این چند ماه ازش دارم بعید میدونم
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
ما ازدواجمون سنتی بود. تو عقد خوب بود بعد از عروسی عالی شد
چون به قول خودش میگه اون موقع ها روت شماخت کافی نداشتم نمیدونستم چه رفتارایی اذیتت میکنه چه کارهایی خوشحالت میکنه. بعدش که شناختم بیشتر شد ازت سعی کردم جوری رفتار کنم که اذیت نشی
لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡