2777
2789
عنوان

زندگی کارمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 21 پست
میخوام بیام بیرون این دفعه قراردادم‌که‌تموم‌بشه یکم خونه باشم استراجت کنم بعدش دوباره دنبال کار جدید ...

بیکاری بیشتر اذیتتون میکنه، تو حین همین کار هم دنبال کار جدیدی باشید، آخر هفته ها یا کارای که دوست دارید رو تو حین هفته انجام بدید، اینجوری تا حدودی زندگی از یکنواختی در میاد.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
بیکاری بیشتر اذیتتون میکنه، تو حین همین کار هم دنبال کار جدیدی باشید، آخر هفته ها یا کارای که دوست د ...

سعیمو میکنم امیدوارم بهتر بشه اوضاع اینجوری خیلی کسالت بار شده برام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعیمو میکنم امیدوارم بهتر بشه اوضاع اینجوری خیلی کسالت بار شده برام  

شما اگه با دیگران هم صحبت کنید میبینید که اکثرا همین مسئله رو دارن. انشاا.. که اوضاع بهتر بشه، هم برای شما و هم برای دیگران.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
اصلا نمیتونم تصور کنم تا اخر عمر بخوام اینجوری زندگی کنم 

خیلی سخته انقد کم میارم علاوه بر اون کارای خونه و مشکلات زندگی حس میکنم نیاز دارم چند سال بخوابم 

هرچه آید به سرم باز گویم گذرد  وای از این عمر که با میگذرد میگذرد     ....   خدایا خستم خودت کمکم کن 💔😔
کلا محیط کار توی دفترای فنی خشک ه همه ساکت فقط کار میکنن حتی برای چای و استراحت تایم ها مشخص ه حس ز ...

دفتر فنی چیه؟چی کار می کنید؟من اسمش رو شنیدم ولی برام سوال که یعنی چی؟کارش چیه؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دفتر فنی چیه؟چی کار می کنید؟من اسمش رو شنیدم ولی برام سوال که یعنی چی؟کارش چیه؟

دفتر فنی جایی هست که با توجه به زمینه کاری اون کارخونه طراحی و نقشه کشی و مطالعات و توسعه و…انجام میشه 

هم کار تحقیقاتی دارم هم طراحی هم نقشه کشی