2777
2789
عنوان

زندگی کارمندی

477 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبید؟ 

من مهندسی خوندم الان تو دفتر فنی یه شرکت کار میکنم 

ولی اصلا حال نمیکنم باهاش صبح از ۸تا ۵ سرکار هیچی از زندگی‌نمیفهمم تا بیام خونه یه چیزی درست کنم بخوریم و یکم تمیزکاری بخوابیم فردا روز از نو روزی از نو 

یه مرخصی میخوای بری باید توضیح بدی چرا میری و کجا میری و با هزار منت 

از  صب پشت سیستم تا عصر  

بجاش مستقلی و منبع درآمد داری

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر زندگی ها همینه، خیلی ها هم آخر شب بر میگردن، و فقط برای خوابیدن تو منزل هستن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
چه فایده داره اخه اینجوری اینهمه درس خوندیم بشه این؟!  فقط زنده بمونیم

بهترین حالت اینه که محیط کار برامون آزرده خاطر نباشه و محیط کار دلشنین باشه. تغییر سبک زندگی و کارای متفرقه هم باعث میشه زندگیمون یه نشاط نسبی پیدا کنه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
بهترین حالت اینه که محیط کار برامون آزرده خاطر نباشه و محیط کار دلشنین باشه. تغییر سبک زندگی و کارای ...

کلا محیط کار توی دفترای فنی خشک ه همه ساکت فقط کار میکنن حتی برای چای و استراحت تایم ها مشخص ه

حس زندانی بودن دست میده به ادم 

کاش پارت تایم بود کارم

کلا محیط کار توی دفترای فنی خشک ه همه ساکت فقط کار میکنن حتی برای چای و استراحت تایم ها مشخص ه حس ز ...

آره این جور محیط ها کسل آوره، به خصوص که بعد از یه مدت دچار روزمرگی میشه و روزاش با هم تفاوتی نداره.

آره این جور محیط ها کسل آوره، به خصوص که بعد از یه مدت دچار روزمرگی میشه و روزاش با هم تفاوتی نداره.

میخوام بیام بیرون این دفعه قراردادم‌که‌تموم‌بشه یکم خونه باشم استراجت کنم بعدش دوباره دنبال کار جدید بگردم 

خوبه سعی کن واسه خودت تفریح و تنوع ایجاد کنی مثلا سر راه بری پارک بازخرید یا شب باهمسر کافی شاپ

خیلی وقت تفریح هم نداریم اگر بشه هفته ای یه بار شامی چیزی بریم بیرون