فریاااااادددد مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4 عنوان کیا کاردانی بهداشت عمومی خوندن 292 بازدید | 8 پست من شنیدم که رشته بهداشت عمومی در مقطع کاردانی بدون کنکور ارائه میشه ایا درسته؟ 1401/04/24 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 اینقدر درس و رشته ها بی ارزش شدن که هر چیزی ممکنه...فردا پس فردا علمی کاربردی پزشکی هم میده بیرونیک مشت تحصیلکرده بی سواد تو هم میلولن من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
فریاااااادددد مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4 اینقدر درس و رشته ها بی ارزش شدن که هر چیزی ممکنه...فردا پس فردا علمی کاربردی پزشکی هم میده بیرون ی ... نه دیگه اینجوریام نیست این رشته هم شنیدم در مقطع کاردانی بدون کنکور ارائه میشه و باید برای کارشناسی کنکور داد خواستم بپرسم مطنئن بشم
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 نه دیگه اینجوریام نیست این رشته هم شنیدم در مقطع کاردانی بدون کنکور ارائه میشه و باید برای کارشناسی ... متاسفانه حرفم عین واقعیته من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
یلدا1379 عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 5393 شما بهداشت عمومی خوندید؟؟ نه دوستم،حتی ازادشم کنکور داره از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔