2777
2789
عنوان

مادرشوهر

364 بازدید | 24 پست

سلام.من و شوهرم یه چهار سالی میشه با مادر شوهرم قطع رابطه هستیم.بعد فوت پدرشوه م.چون ارث شوهرمو نداد و اون مقداری هم که گرفتیم با تهدید دادگاه و .. بهمون داد.پدرشوهذم یه خونه بزرگ با حیاط بزرگ داره میگفت هیچی بهتون نمیدیم و شاهد داریم که پدرشوهرم در قید حیات بوده گفته مال ۲تا برادر شوهر مه .حدود ۲۰۰میلیون چهار سال پیش از سهم بقیه چیزا گرفتیم.بعدش شوهرم شغل یه شهر دیگه پیداکرد و ۴سالع اونجاییم هرساله مرخصی هم می اومدیم فقط خونه مامانم می‌رفتیم.الان با این وضعیت بریم خونشون یانه؟شوهرم نرم شده ولی اونا تغییر نکردن و میگن ما سهمشو کمال و تمام دادیم و اونا الکی قهرن.نمیدونم چکار کنم؟بریم یا نریم؟

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

کسی نیست؟راهنمایی میخوام

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قانون که شفاهی نمیاد کاری کنه ...شاهد داشتن اصلا کافی نیست سر این مسائل ...حرف باد هواست 

بنابراین سر این موضوع که توقعتون بیجاست 

سر مسائل دیگه من باشم سر ارث قهر نیمکنم با هیچ احدی ..ولی بازم خودتون میدونید شاید ادمای درستی نباشن

😐

چی شده عزیزم

خب بیچاره مادرشوهرت تو اون زندگی زحمت کشیده،باید به احترامشم که شده میذاشتین تا وقتی تو قید حیاط هستن تو خونه اش بمونه

بعله باید برید،شوهرتون عجیبه ۴ سال از مادرش دور بوده

مادرشوهرت در قید حیات بود به زور دادگاه ارث‌گرفتین؟ چه بچه هایی پیدا میشن من به جای مادرشوهرت بودم ...

وقتی میگه به شما چیزی نمیدم شما باشید چیکار میکنین؟وقتی مستاجر باشی و خونه دوبلکس خالی باشه و نمیزارن داخلش بشی؟به ما چیزی نمی‌دادن و میگفتن از ا ث محرومین.محبور شدیم

من بودم نمیرفتم 

عزیزم علتشو میکین؟من دلیلم اینه که چون دوست نداره ما پیشرفت کنیم و دوست داره ما عقب مونده بمونیم و همیشه محتاج یه قرون دورزار باشیم .دوست داره دخترش و دوتا پسرش پیشرفت کنن.

وقتی میگه به شما چیزی نمیدم شما باشید چیکار میکنین؟وقتی مستاجر باشی و خونه دوبلکس خالی باشه و نمیزار ...

مال خودشو داره و‌اختیارشو‌داره

شما باید از شوهرت بخوای تلاش کنه و‌شمارو به آرزوهات برسونه

خب بیچاره مادرشوهرت تو اون زندگی زحمت کشیده،باید به احترامشم که شده میذاشتین تا وقتی تو قید حیاط هست ...

من واقعا ناراحت شدم

یعنی آدم چندین سال زحمت بکشه و‌اختیار اموالشو نداشته باشه

چقدر بده

یعنی میخواستید مادرشوهرتو‌ از خونش بندازید بیرون ارث تقسیم کنید؟

ما نمی خواستیم از خونش بیرون بندازیم.خودش بعد ماه پدرشوهرم گفت شما هیچ ارثی ندارین برین.لون خدابیامرز وصیت کرد چیزی ندیم بهشون.ماهم از طریق دادگاه به میلیارد پول تو حسابش بود سهم پولمونو و سهممون از ماشین گرفتیم.خونه هم بهمون نمی‌دن.شووهرمو از خونه انداختنش بیرون.

اگر ارثی نبود شما چکار می کردید ؟!نباید ادم چشمش به یه عمر زحمت های یکی دیگه باشه  زن و شوهر زحمت کشیدن خونه و پولی جمع کردن به هر کس دلشون بخوات میدن اگر مادرشوهرت فوت کرده بود حق شکایت داشتین .من بودم از خجالت نمیرفتم