سلام.من و شوهرم یه چهار سالی میشه با مادر شوهرم قطع رابطه هستیم.بعد فوت پدرشوه م.چون ارث شوهرمو نداد و اون مقداری هم که گرفتیم با تهدید دادگاه و .. بهمون داد.پدرشوهذم یه خونه بزرگ با حیاط بزرگ داره میگفت هیچی بهتون نمیدیم و شاهد داریم که پدرشوهرم در قید حیات بوده گفته مال ۲تا برادر شوهر مه .حدود ۲۰۰میلیون چهار سال پیش از سهم بقیه چیزا گرفتیم.بعدش شوهرم شغل یه شهر دیگه پیداکرد و ۴سالع اونجاییم هرساله مرخصی هم می اومدیم فقط خونه مامانم میرفتیم.الان با این وضعیت بریم خونشون یانه؟شوهرم نرم شده ولی اونا تغییر نکردن و میگن ما سهمشو کمال و تمام دادیم و اونا الکی قهرن.نمیدونم چکار کنم؟بریم یا نریم؟
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
عزیزم علتشو میکین؟من دلیلم اینه که چون دوست نداره ما پیشرفت کنیم و دوست داره ما عقب مونده بمونیم و ه ...
اول اینکه شما به کسی محتاج نباشین خیلی خوبه و زود پیشرفت میکنید این که نداده بد نبین از این فرصت استفاده کنید و پیشرفت کنید ..دوم اینکه من هر کس بهم خیانت کنه دفعه ی دم سراغش نمیرم چون این ادما روحیمو به هم میریزن دندون لقو میکشم همیشه ارامشم مهمتره ..ولی من تو وضعیت شما نیستم نظر خودمو گفتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال خودشو داره واختیارشوداره شما باید از شوهرت بخوای تلاش کنه وشمارو به آرزوهات برسونه
عزیز جان مال خودش کجابود؟مال پدرشوهرم بود وقتی مرد دیگه میشه مال ورثه.قانونا همینه.ولی ما چیزی بهش نمیگفتیم اون خودش علیه ما مدرک جمع میکرد و میگفت چیزی بهتون نمیدم
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
اول اینکه شما به کسی محتاج نباشین خیلی خوبه و زود پیشرفت میکنید این که نداده بد نبین از این فرصت است ...
بدجوری هم خیانت کردن.با برادر شوهرم همچین نقشه هایی کشیدن که نگو.شوهرم ساده هست .الان بعد چند سال دلش براشون تن گ شده.یادش رفته.الان ما خونه گرفتیم ولی خونه کوچک ما کجا و خونه درندشت اونا کحا؟الحمدالله بعد اون وضعیت شوهرم شاغل شد الان ماهی ۱۲حقوق داره ولی دلم از این میسوزه همیشه دوست داره مارو پایین نگه داره حتی ا رثمون هم آزمون دریغ کرد
مال شوهر شما مال شما نیست؟ مگه زن و شوهر داره واقعا خجالت خوب چیزیه چه مردهای بی رگی پیدا می ...
مثل اینکه شما کلا متوجه نمیشبن؟تو عمرتون تاخالا مادر شوهری ندیدبن که حسود عروس باشه؟اینم همونه وگرنه اون محتاج پول نیست مستمری پدر شوهرم هست یه ماشین پانصد میلیون زیرپاشه.بهترین خونه زندگی میکنه .اما به پایین که با بچه مستاجر بودیم و اون موقع شوهرم شغل ثابت نداشت دلش نسوخت و چندرغاز سهممونو هم نمیخواست بهمون بده.میکفت بهتون نمیدم.این انصافه به نظرتون؟
اگر جای من بودی که خرج مادرشوعرت رو شوهرت میداد چی میگفتی!!!تازه اون دوتا عروس بزرگه که حتی ی ...
ولی برادر شوهرهایی من هردو بچن یکی موقع فوت پدرشوهرم ۱۰سالش بود یکی ۲۲ هردوتا هم همون موقع قبل فوت پدرشوهرم زمین به نامشون خریده با حیله مادر شوهرم الان کلی قیمتشه ولی به نام شوهرم هیچی.یعنی انگار پسر ناتنیشه نمیزاشت پدرشوهرم بهمون کمک کنه آخرشم از دستش سکته کرد و مرد