2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 61 پست
هرچی آدم بدتر باشه انگار عزیز تر میشه  زیاد این مدل دیدم  مادرشوهرا از عروسی که پرروتره ...

اره بخدا جاریم همچین جواب های تو دهنی میده ها از جاریم خیلییی میترسه 

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون به مادر تو زنگ میزنه؟ یبار شوهر من گفت بمامانم زنگ بزن هرچند وقتی حالشو بپرس، گفتم مگه تو به مامان من زنگ میزنی؟ دیگه چیزی نگفت

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
اشکال نداره ابحی  شما گذشت کن  بدی خانواده همسرت رو به خوبی ها ومحاسن همسرت ببخش اشکال ...

جواب دادن خیلی آسونه نمیشه ازیادادم نمیره بدیهایی که میکنن مادرشوهرمن ازاول عقدمن تاالان که باردارم بامن جنگ داره دیشب به شوهرم یه حرفی زداونم اومدبه من گفت   خیلی ناراحت شدم شکمم اونقدردردگرفت که نگوشما میگین خوبی کن آدم چطوریه همچین آدمایی خوبی کنه لطفاجواب مراهم بدهید

مامانم مجرد بودم میگفت رو بدی به مادرشوهر میگه بیا لباس زیر منو بشور.

دقیقا همینم شد،بابای شوهرم برگشت بهم گفت بیا حموم کردم حمومون رو بشور،منم محل ندادم.

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
اشکال نداره ابحی  شما گذشت کن  بدی خانواده همسرت رو به خوبی ها ومحاسن همسرت ببخش اشکال ...

به نظرم چون دیده بهشون حساس شدی و بدت میاد یجورایی میخاد ریاستش را ثابت کنه و میخاد خیالش راحت بشه از جانب ارتباطتون تو روش نگو نه نمیخام یکی دوبار بگو باشه بدون مقاومت اینکارو بکن و دیگر درموردشون پیشش حرفی نزن کم کم بیخیال میشه هرچی لج کنی بدتر میشه 

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
هر روز فکرم اینه دفعه دیگه دیدمشون اصلا نگاشون نکنم و هیچی نگم انقدر ازشون بیزارم

حالا زنگه رو بزن بذار شوهرت فکر کنه خیلی توخونش اقتدار داره رسیدی به خودشون زیاد رونده 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اره بخدا به من خیلی بی احترامی میکنن شوهرم برگشت گفت چرا انقد بهتون احترام میذاره زنگ میزنه شما اینج ...

اگه شوهرتم نره اونوقت خودشون میان سمتت و میفهمن که بهت نیاز دارن

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
اولش میگه زنگ بزن زنگ بزنم میگه چرا احوال پرسی گرم نکردی اینم بکنم میگه چرا کم حرف زدی اینم بکنم ...

فکر کنم همسرت بابا ماماننش رو با  کعبه اشتباه گرفته دست بوسیدن چه صیغه ای  هست امام زادن انگار 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
یسوال برام پیش اومد از آدمی که به مادرش زنگ نمیزدی وسایل خونه نمیخریده تا زنگ بزنی چرا بچه دار شدی م ...

مجبورررم

والدینم اعصاب و اخلاق درستی نداشتند،آرزو داشتم زودتر شوهر کنم از دست شون راحت بشم

شاغل نیستم و درسم رو نصفه رها کردم

مهریه هم ی جوری بود که تحقیق کردم قسط هر ماهش می رفت برای اجاره خونه.

شاغلی هم فقط کارگری برای کسی که مدرک نداره

اگر پول داشتم تحملش نمیکردم

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

من زنگ نمیزنم وایمیستم هر وقت شوهرم گفت زنگ میزنم، ی مدت خیلی ذهنم درگیرشون بود ولی بخشیدمشون گفتم خدایا همه ی آدمایی که بهم بدی کردن و بخشیدم نزار کینه ای از کسی به دلم بمونه و هر وقت یاده کاراشون میوفتم براشون دعا میکنم اینجوری دلم آروم میگیره فورا کارای بدشون از یادم میرن اذییت نمیشم، میدونم تو چه وضعییتی هستی ببخششون تا آروم بگیری.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اگه شوهرتم نره اونوقت خودشون میان سمتت و میفهمن که بهت نیاز دارن

درسته ولی من باز میگم مادرشه خودش اختیار خودشو داره همین که منو مجبور نمیکنه برم خونشون ‌وزنگ بزنم کافیه حالا گفت امشب برم بهشون میگم

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است