2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 61 پست
الان باردارم وگرنه همیشه انقدر فحش میداد و چیزی برای خونه نمیخرید تا تسلیم بشم

اتفاقا الان که بارداری دنبال دردسر نباش 

تو زنگ ساده بزن 

سیاست داشته باش 

بزار به چشم شوهرت خانوم مهربون و خوبی بیای

الان وسط بارداری نمیخاد با شوهرت لج کنی اخه بیشتر خودت حرص میخوری برای بچت خوب نیست 

منم باردارم و خیلی کوتاه میام تا دعوا نشه 

اتفاقا الان که بارداری دنبال دردسر نباش  تو زنگ ساده بزن  سیاست داشته باش  بزار به ...

شوهرم من اخلاقش ی جوری که فقط با بی محلی درست میشه

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرت گفت زنگ نزن وظیفت نیست؟؟؟

اره بخدا به من خیلی بی احترامی میکنن شوهرم برگشت گفت چرا انقد بهتون احترام میذاره زنگ میزنه شما اینجوری میکنید گفت خب زنگ نزنه وظیفشه احترام نذاره نون و آبم که دستش نیس دیروزم زنگ زد گفت با زنت قهرم خونتون نمیام شوهرم گفت نیای زن منم نمیاد گفت خب نیاد امشب شوهرم تنها میره دیگه من نمیرم

یا رب نظر تو برنگردد نظر روزگار سهل است
صله رحم با آدم های خوب. شش سال با اینها خوب بودم جز بدی چیزی ندیدم وقتش دیگه مال خودم باشم خیال نکن ...

ببین مثلا شوهر من دخالت نمیکنه زنگ بزنم یانه 

برم خونشون یانه منم میتونم ازشون دوری کنم 

اما تو چون شوهرت خیلی دخالت می‌کنه و از اول به شوهرت خیلی رو دادی که دستور میده بهت فعلا مدارا کن و کم‌کم دوری کن

هر روز فکرم اینه دفعه دیگه دیدمشون اصلا نگاشون نکنم و هیچی نگم انقدر ازشون بیزارم

فقط بی محلی کن مگه تو ادم نیستی مگه شخصیت و غرور نداری

ببین مثلا شوهر من دخالت نمیکنه زنگ بزنم یانه  برم خونشون یانه منم میتونم ازشون دوری کنم  ...

والا منم رو ندادم،این ذاتا خنگ و از خونوادش میترسه

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
فقط بی محلی کن مگه تو ادم نیستی مگه شخصیت و غرور نداری

اولش میگه زنگ بزن

زنگ بزنم میگه چرا احوال پرسی گرم نکردی

اینم بکنم میگه چرا کم حرف زدی

اینم بکنم میگه چرا دعوت نکردی

چرا دعوت گرم نکردی بیان

چرا دستشون رو نبوسیدی

چرا لباس زیرشون رو نشستی

چه عقده ای و مسخرس ننش  باز خوبه شوهرت یکم پشتته

عقده ای نیس خیلی دورو و خاله زنکه

پیش من غیبت جاریمو میکرد رودرو جانم دلم میکرد باهاش الانم که باهم چنان خوب شدن تا دیروز از دست جاریم گریه میکرد

اولش میگه زنگ بزن زنگ بزنم میگه چرا احوال پرسی گرم نکردی اینم بکنم میگه چرا کم حرف زدی اینم بکنم ...

یا خدا واقعا اینارو تحمل میکنی؟؟؟تو چرا از اول قبول کردی؟اونم با خانواده تو این کارهارو میکنه😒

مامانم مجرد بودم میگفت رو بدی به مادرشوهر میگه بیا لباس زیر منو بشور.

دقیقا همینم شد،بابای شوهرم برگشت بهم گفت بیا حموم کردم حمومون رو بشور،منم محل ندادم.

صله رحم با آدم های خوب. شش سال با اینها خوب بودم جز بدی چیزی ندیدم وقتش دیگه مال خودم باشم خیال نکن ...

باحرف  شما موافقم

که انسان واسه خودش باشه

متاسفانه اخلاق بعضی از ادمها هیج وقت قدردان محبت دیگران نیستند درواقع تصور میکنن که طرف وظیفه اش هست

اما  چاره چیه ؟ادم مجبور ه بخاطر زندگی مشترک باید کناراومد 

اگه میبنی اخلاقیات خوبی ندارن

میشه محترمانه بدون بی احترامی کردن  ودوستانه ازجمعشون فاصله بگیری

عقده ای نیس خیلی دورو و خاله زنکه پیش من غیبت جاریمو میکرد رودرو جانم دلم میکرد باهاش الانم که باهم ...

هرچی آدم بدتر باشه انگار عزیز تر میشه 

زیاد این مدل دیدم 

مادرشوهرا از عروسی که پرروتره بیشتر میترسن و مهربون ترن باهاش