2777
2789
عنوان

من از دانشگاه انصراف دادم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 35 پست
گلم بیسواد و ناآگاهن سواد منظورم سواد اجتماعی و فرهیختگی هست مادربزرگ مرحومم تحصیلات نداشت ولی فره ...

خدارحمت کنه مادربزرگتونو چقدر با شعور بوده

ایشون ی آدم اینها هم آدمن مثلا 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
اشتباهش هرچی که هست به زنموش ربطی نداره... حالا شاید اونم با نیت خاصی نمیگه ولی همین که هی میگه و نا ...

من با زنموش چیکار دارم درباره هدفش گفتم

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی حق بهت میدم، یک بار سفت و محکم  و با ادبانه باشون برخورد کن، مثلاً بگو ببخشید چند بار می‌پر ...

خوب درکم کردیا 

اره باید همینکارو کنم دست از سرم بردارن 

اما نمیدونم چ سوال شخصی کنم؟!

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

من هشت ساله انصراف دادم، عین این هشت سال رو دارم جواب پس میدم😑😑

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
خب نگا اشتباه برمیگرده به خودت ک سال دهم تغییر ندادی  اشکالی نداره سال بعد کنکور شرکت کن تا او ...

ععزیزم من دانشجوام 

ربطی ب رشته مدرسه نداره 

رشته دبیرستانمو درست انتخاب کردم

من هشت ساله انصراف دادم، عین این هشت سال رو دارم جواب پس میدم😑😑

آخ  آخ 

شما هم زخم خورده ای؟

بدم میاد ازشون دیگه 

دعا کنید خدا بهترشو سرراهم قرار بده ک فقط حرف از این باشه

خوب درکم کردیا  اره باید همینکارو کنم دست از سرم بردارن  اما نمیدونم چ سوال شخصی کنم؟!

والا از این فوضولها خیلی دور و برم دارم و بسیار چشم شور هم هستند، ببین رو چی حساسن،  مثلا روی وزن ، قد ، رشته ی بچه اشون، یه راه دیگه این که 

وقتی یکی از من سوالی میکنه من هم به سرعت میگم شما چطور مثلاً اگر از من میپرسه از شوهرت چه خبرا... شوهرت چه کار میکنه.... من میگم از شوهر شما چه خبر چیکار میکنه... یعنی هر سوالی میکنه همون سوال را عینا از خودش می پرسم اینطوری دیدم که خیلی بدشون میاد و راه بعدی اینکه اصلاً باهاشون رفت و آمد نمیکنم و اگر در جمعی دیدمشون کنارشون نمیشینم چون حوصله تیکه انداختن و تیکه شنیدن  ندارم

و اینکه خیلی کار خوبی کردی که رشته ای که علاقه نداشتی ادامه ندادی و حرف مردم در این زمینه برات مهم نبوده ، بسیار عاقلانه عمل کردی و عمرت رو هدر ندادی

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
اونوقت میگن یعنی چی؟ بگم هست سلام میرسونه؟

بله 

وقتی سوالات چرت میپرسن جوابشون هم باید در حد خودشون باشه 

این جور سوالا بیشتر برای اینه که اعصاب طرف و به بازی بگیرن 

وگرنه هیچ دلیلی نداره وقتی ده بار گفتید بازهم بپرسند

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
والا از این فوضولها خیلی دور و برم دارم و بسیار چشم شور هم هستند، ببین رو چی حساسن،  مثلا روی و ...

مرسی عزیزم از راهنمایی 

و مچکرم بابت اینکه تشویقم کردی ...

من ب ذهن خودمم میاد سوال بپرسم خب؟اما شروع میکنن جواب سوال رو دادن و این بحث کذایی ادامه پیدا میکنه بخاطر همین مثلا کوتاه جواب میدم تا ولم کنن دیگه بقول شما تنها راه اینه ک ازشون فاصله بگیرم جای دیگه بشینم 

بله  وقتی سوالات چرت میپرسن جوابشون هم باید در حد خودشون باشه  این جور سوالا بیشتر برای ...

مرسی ازتون👌🏻♥

اگه بخوای از الان سست بااشی و جوابشون رو بدی پررو میشن، حتی یکی از فامیلامون از رابطه ی شخصی با شوهرم سوال می‌کنه😐😐😐😐گفتم دوست ندارم در این زمینه ها با کسی صحبت کنم عزیزم⁦☺️⁩

مردم همش در حال فوضولی هستند.... تا شوهر نکردی میگن پس چرا شوهر نمیکنی.... وقتی شوهر کردی میگن پس چرا بچه دار نمیشی ....وقتی بچه دار شدی میگن پس چرا بچه دوم نمیاری... اگر بخواهی همش به دنبال جواب برای مردم باشی هیچ وقت پیشرفت نمی کنی ..خیلیا اصلا دانشگاه نرفتن ولی یه حرفه ای را عالی دنبال کردن 

دوستای خوبم ،لطفا حواستون باشه به افرادی که این بیماری رو دارند ((سادومازوخیسم))  ______متاسفانه این عده از درد و رنج مردم لذت میبرند و ممکنه راهنمایی های غلطی بهتون بدهند😟😥☹️____       علایق من: کتاب📚و تحقیق 📝  ، مهربونی🧚🌷🧚، کمک به هم نوع ⭐🌎🕊️ عاشق افراد باکلاسی هستم که هیچ وقتی برای غیبت کردن و تهمت زدن ندارند💓
مرسی عزیزم از راهنمایی  و مچکرم بابت اینکه تشویقم کردی ... من ب ذهن خودمم میاد سوال بپرسم ...

قربونت عزیزم 😍 من واقعا این مشکل رو داشتم یه بار بابام خدا بیامرز بلند جلو همه گفت خودم نخواستم بچه ام اون رشته رو ادامه بده، دیگه همه دور از جون خفه شدن و ادامه ندادن

اگه بخوای از الان سست بااشی و جوابشون رو بدی پررو میشن، حتی یکی از فامیلامون از رابطه ی شخصی با شوهر ...

اره درست میگین حرفتونو قبول دارم 

ادمو پیر میکنن بخدا با سوالاتشون تنها راه اینه بزنم ب در بیخیالی (همش اینو میگم و باز اصابم خورد میشه 😂)

ولی باور کن همین چیزایی ک گفتی خط قرمزای منه ب خودم اجازه نمیدم از کسی اینا رو بپرسم...