2777
2789
عنوان

چاه wc

280 بازدید | 12 پست
وای چی بگم اخه... یه دختر شیطون فامیل ی اسپری خوشبو کننده رو انداخت تو چاه دستشویی...... اسپری حدود یه وجب باز و به قطر ی لیوان و جنسش پلاستیکی بود.. چیکار باید بکنم.. چاه نگیره؟؟؟؟قاطی کردم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفت پایین؟؟ فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
برا خواهر من همچین مشکلی پیش اومده بود اونا بالاخره مجبور شدن چاه باز کنی بیارن چاهشونو باز کنه
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم
چه خوب یه بارم از چاه دستشویی بوی خوب بیاد
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

عزیزم نگران نباش من پسرم درب همین اسپره های خوشبو کننده هارو انداخت داخل چاه دستشویی، برای ما گرفت متاسفانه زنگ زدیم شرکت تخلیه چاه و لوله بازکنی اومدن انجام دادن با قیمت مناسب شماره میزارم برات خواستی زنگ بزن بگو بیان انجام بدن هر زمان از شبانه روز تو کل تهران فعالیت دارن من راضی بودم تماس بگیر حتما

شماره تماس: 22891392

اصلا نگرانی نداره میتونی با شرکت های لوله بازکنی و تخلیه چاه معتبری که تو شهر وجود داره تماس بگیری اونا میان خیلی راحت برات درش میارن. من خودم یه شرکتی رو میشناسم که قبلا از خدماتشون استفاده کردم و راضی بودم تو همه جای تهران هم شعبه دارن میتونید با هر کدوم که بهتون نزدیک تر بود تماس بگیرید. 

اگر احساس کردید چاه فاضلاب شما گرفته است نگران نباشید با شرکت معین سرویس تماس گرفته و درخواست سرویس تخلیه چاه داشته باشید. شرکت معین سرویس به صورت شبانه روزی خدمات خود را در تمام نقاط تهران به مشتریان خود ارائه می دهد. با ما در تماس باشید.