وای چی بگم اخه... یه دختر شیطون فامیل ی اسپری خوشبو کننده رو انداخت تو چاه دستشویی...... اسپری حدود یه وجب باز و به قطر ی لیوان و جنسش پلاستیکی بود.. چیکار باید بکنم.. چاه نگیره؟؟؟؟قاطی کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم نگران نباش من پسرم درب همین اسپره های خوشبو کننده هارو انداخت داخل چاه دستشویی، برای ما گرفت متاسفانه زنگ زدیم شرکت تخلیه چاه و لوله بازکنی اومدن انجام دادن با قیمت مناسب شماره میزارم برات خواستی زنگ بزن بگو بیان انجام بدن هر زمان از شبانه روز تو کل تهران فعالیت دارن من راضی بودم تماس بگیر حتما
اصلا نگرانی نداره میتونی با شرکت های لوله بازکنی و تخلیه چاه معتبری که تو شهر وجود داره تماس بگیری اونا میان خیلی راحت برات درش میارن. من خودم یه شرکتی رو میشناسم که قبلا از خدماتشون استفاده کردم و راضی بودم تو همه جای تهران هم شعبه دارن میتونید با هر کدوم که بهتون نزدیک تر بود تماس بگیرید.
اگر احساس کردید چاه فاضلاب شما گرفته است نگران نباشید با شرکت معین سرویس تماس گرفته و درخواست سرویس تخلیه چاه داشته باشید. شرکت معین سرویس به صورت شبانه روزی خدمات خود را در تمام نقاط تهران به مشتریان خود ارائه می دهد. با ما در تماس باشید.