2777
2789
عنوان

من و شوهرم

308 بازدید | 25 پست

کار همسرم یجور دو هفته نیست سرکار دو هفته خونه

هر سری که خونه ما باهم دعوامون میشه چندین روز قهریم

این اصلا طبیعی نیست

همیشه هم یجور ماجرا رو میپیچونه که به رفت و آمد با خانودش ختم بشه یعنی من بر سر رفتن یا آمدن با خانودش مشکل دارم

گاها اصلا ربط هم نداره ولی اون یجور ربطش میده و من مقصر میشم 

از طرفی نمیتونم باور کنم این زندگی از هم پاشیدس چون خوبی هم این زندگی داشته و کم نبوده اما از طرفی حالم بهم خورده که دو هفته نیست دو هفته ای هم که هست چندین روز قهریم

بخدا اونایی که گیر میدن زود عصبانی میشن یه ریگی به کفششون هس بیا تاپیک هارو ببین درست عبرت بگیر

آخه چجوری باور کنم زندگیم خراب 

باید برم

آخه اون که چیزی رو نمی بازه فقط من بازندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن پوست کلفت باشی.اصلا نزار به قهر میره.ناراحتی هم پیش اومد خودت بزن به بیخیالی باهاش عادی باش ...

خودش قهر میکنه قیافه میگیره اوایل اصلا تحمل نداشتم به هزار منت آشتی میکرد اما الان بگرد تا بگردی شده

آخه چجوری باور کنم زندگیم خراب  باید برم آخه اون که چیزی رو نمی بازه فقط من بازندم

برای چی بری برای یه دعوا.میشه درستش کرد.اگه بعدش یه شوهر بدتر گیرت بیوفته چی یه ادم هیز.و دست بزن دار.

ما هم یه دوره مثل شما بودیم ولی درست شد.نباید چکو چونه بزنی باشوهرت

آخه چجوری باور کنم زندگیم خراب  باید برم آخه اون که چیزی رو نمی بازه فقط من بازندم

نباز مثل خودش باش بیخیال اون از خداشه اگه خدایی نکرده خدایی نکرده گوش شیطون کر،زیر سرش بلند شده باشه انرژیشو برای اون بزاره تا شما ببخشید آنقدر رک گفتم

برای چی بری برای یه دعوا.میشه درستش کرد.اگه بعدش یه شوهر بدتر گیرت بیوفته چی یه ادم هیز.و دست بزن دا ...

آخه بعد ۵،۶ سال همش همینجور

چک و چونه چی؟

مهر محبت احترام درک کردن خیلی اینا سادس حداقل چیزایی که ینفر بخواد

هر دقیقه به سازی میزنن تکون بخوری بهت گیر میده اینا شگردشونه اینجوری میکنن تا حواسمون از بعضی مسایل ...

من انقدر خنگم حد نداره

دو هفته نیست اصلا نمیدونم چیکار میکنه لااقل این دو هفته هست یکم  درک چیز زیادیه یکم توجه 

تازه دو هفته کار سخت نه خودش عکس میفرسته دریا رفتن برا شنا، یا والیبال رفتن یا ...

از اول اینجوری بود 

آره به همچی گیر بود آنقدر جر و بس دعوا داشتیم،،میگه سر اونه رفتم این کارو کردم،،،اینا اول آتو میگیرن بعد کار انجام میدن که گندش در اومد بگن تقصیر خودش بود فلان کارو کرد منم اینجور شدم

من انقدر خنگم حد نداره  دو هفته نیست اصلا نمیدونم چیکار میکنه لااقل این دو هفته هست یکم   ...

دور از جون،،الان کامل درکت میکنم چون کشیدم رفتار اخلاقاش سیر تا پیازش رو میدونم،،ولی خودش اعتراف کرد به خیانتش ،،وای خودش میگف خیانت نبوده