2777
2789
عنوان

من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 25 پست
آره به همچی گیر بود آنقدر جر و بس دعوا داشتیم،،میگه سر اونه رفتم این کارو کردم،،،اینا اول آتو میگیرن ...

همینجوریه

ولی من دپسش دارم زندگیمم دوس دارم 

خیلی وقت بود حس دوس داشتن نداشتم شاید یکسال اما الان دارم از طرفی هم همش قهر، همش بحث قابل تحمل نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم الان دوسش دارم از اون موقعه گفت این کارو کردم اتفاقا رفتارم بهترم شده چون می‌دونم جز زندگی کردن راه دیگه ای ندارم بخاطر همین عصاب نمی‌خورم دارم لذت میبرم از زندگیم به جهنم که شد چرا چون حس عاشقانه اون حساسیته توی چند سال زندگی از بین رفته فقط حس دوست داشتن وابسته بودن مونده همین بس

منم الان دوسش دارم از اون موقعه گفت این کارو کردم اتفاقا رفتارم بهترم شده چون می‌دونم جز زندگی کردن ...

دقیقا

منم نمیتونم برگردم به پنج شش سال گذشتم 

هر چی فکر میکنم تحمل این رو ندارم که بازنده باشم این مدت من خیلی جنگیدم برای حفظ زندگی برا بچم 

اون چیزی رو از دست نمیده منم که دیگه دختر نیستم، منم که یه بچه دارم دیگه از صفر شروع کردن برای من نه اون 

مثل آب خوردن میره زن میگیره گور بابای من

دقیقا منم نمیتونم برگردم به پنج شش سال گذشتم  هر چی فکر میکنم تحمل این رو ندارم که بازنده باش ...

آره بی اهمیت باش یه چند بار که اومد گیر بده بگو دوباره شروع نکن از کجا پری مگه طلب داری چیه تا منو میبینی غم قصه هات یادت میوفته جمع کن خودت رو یه چند بار اینارو تکرار کنی لال میشه

آره بی اهمیت باش یه چند بار که اومد گیر بده بگو دوباره شروع نکن از کجا پری مگه طلب داری چیه تا منو م ...

مثل دختر بچه ها دلم میخواد بذارم برم اونم بیاد بگه برگرد

همینقدر بچگانه و مسخره

مثل دختر بچه ها دلم میخواد بذارم برم اونم بیاد بگه برگرد همینقدر بچگانه و مسخره

اصلا برا خودت رویا نباف مردا منتظر اینن فقطه همه ی تقصیر هارو بندازم گردن ما من خیلی زود به این نتیجه رسیدم که رویا بافی مساوی با عذاب کشیدن در هر لحظه ی زندگی ،،خودت باش لذت ببر به اون چیزایی که میدونید او نو خوابم نخواهی دید اصلا فکرش رو نکن حتی کوچک ترین چیزی که اذیتت کرد بنداز دور