2777
2789
عنوان

ترنس

540 بازدید | 16 پست

کسی میدونه ترنس ها چه جورین؟الان لرستانی ترنس بوده یعنی شکل ظاهریش زن بوده اما اندام جنسی مردانه داشته ؟؟؟ من گیج شدم 🤔

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

ن اندام جنسیشم زن بوده

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ظاهر زنانه داشته اما تمایلاتش‌ مردانه بوده و اذیت کننده اس‌ اگه تغییر جنسیت ندن 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

نه ترنس یعنی یکی زنه اما روحیاتش کاملا مردونه است یا بلعکسش در که ترنس یعنی جسم و روح فرد باهم مطابقت نداره جسمی یه جنسیته روحی یه جنسیت دیگه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

نه روحیاتش مردانس جسمش با روحش یکی نیس که عمل کرده و تطبیق داده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

[QUOTE=244725150]نه کلا زن بود هم از نظر جنسیتی ولی روحیات مردا داشت [/QUOTEپس چطورعمل میکنن؟ کحاشونو عمل میکنن 😂

نه روحیاتش مردانس جسمش با روحش یکی نیس که عمل کرده و تطبیق داده

یعتی چی عمل کرده ؟؟؟اینو نمیفهمم ؟؟؟؟ یعنی اندام جنسیشو مردانه کرده؟،مگه میشه 😳

[QUOTE=244725150]نه کلا زن بود هم از نظر جنسیتی ولی روحیات مردا داشت [/QUOTEپس چطورعمل میکنن؟ ک ...

اندام جنسیشو عمل میکنن با یه سری داروهای هورمونیم جسمش تغییر میکنه از جمله صدا اندام چهره همش مردونه میشه سامان ارسطورو نمیشناسی کلا مرد شده ظاهرش کاملا مردونس قبلا بازیگر زن بود خیلیم زمخت بود

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
یعتی چی عمل کرده ؟؟؟اینو نمیفهمم ؟؟؟؟ یعنی اندام جنسیشو مردانه کرده؟،مگه میشه 😳

اره چرا نمیشه پس اینهمه عمل میکنن چیه فقط نمیتونه بچه دار بشه

پناه بر خدا  

دیگه علم پیشرفت کرده دیگه تو نت بزن شاید فیلمشو ببینی همسرم دیده بود فیلم عمل تغییر جنسیتو حالش بد شده بود تغییر مرد به زنو دیده بود