2777
2789

دوستان کسی هست پیش این دو نفر عمل کرده باشه و تجربه ای داشته باشه؟

بینی گوشتی

در مورد دکتر امالی هم دوست دارم بدونم تجربه هاتونو اگه ممکنه

ممنون ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا اگه به نتیجه ای رسیدین بگین.

تا این لحضه تصمیمم روی باستانی هستش 

مطب آمالی رفتم به نظرم اومد اصلا وقت برای معاینه نمیزاره وکسانی که برای مشاوره میرفتن بیشتر از دوسه دقیقه نمیکشید 

اما باستانی خیلی عالی معاینه کرد وتوضیح داد و وقت گزاشته بود 

مطب دکتر حسنانی رفتی کارش چطور بود؟  

مطب شلوغ بود و چند تا نمونه عمل شده که یکی ۶ سال یکی ۳ سال و یکی سه ماهه و یک ماه از عملشون گذشته بود دیدم در کل بد نبود اما به نظرم اومد ی کم نوک بینی ها تیز بود 

خودشون همه راضی بودن 

اما من از بر خورد دکتر خوشم نیومد به نظرم خیلی از خودش تعریف میکرد و من اصلا نپسندیدم برای همین رفت کنار 

مطب دکتر برادران هم رفتم ودقیقا برعکس حسنانی خیلی برخورد خوب و عالی داشت و دقت زیاد وتوضیح کامل داد در مورد عمل من ،

هنوز تصمیم کامل نگرفتم 

مطب شلوغ بود و چند تا نمونه عمل شده که یکی ۶ سال یکی ۳ سال و یکی سه ماهه و یک ماه از عملشون گذشته بو ...

والا من پیچ حسنانی نگاه کردم کارا طبیعی و خوب بودن ولی از نزدیک ندیدم، من  میگم بداخلاق ترین باشه ولی کارش خوب باشه 

مطب شلوغ بود و چند تا نمونه عمل شده که یکی ۶ سال یکی ۳ سال و یکی سه ماهه و یک ماه از عملشون گذشته بو ...

خب طبیعیه دکتر از خودش تعریف میکنه که بیمارش استرس و نگرانی نداشته باشه و بتونه اعتماد کنه

تو به نمونه کاراش باید دقت میکردی که دکتر حسنانی هم واقعا انقدر نمونه کار داره که ادم مطمئن میشه

سلام منم بین دکتر باستانی نژاد و امالی ومیلانی میخوام بدونم کدوم بهترن مطب دکتر حسنانی هم رفتم

حسخنانی نمونه کارهاش از نزدیک دیدین بیماراش راضی بودن از لحاظ تنفس و فرم بینی؟ شما پیش حسنانی عمل کردین بینی گوشتی بود یا استخوانی؟

حسنانی کارش خوبه یا نه بیماراش که چند سال از عمل گذشته  راضی بودن از لحاظ تنفس و فرم بینی شما پیش کی عمل کردین از لحاظ تنفس و فرم بینی راضین من بینی گوشتی و بزرگ با مشکل تنفسی خوب درمیاره به نظرتون کارش عالی هست؟

خب طبیعیه دکتر از خودش تعریف میکنه که بیمارش استرس و نگرانی نداشته باشه و بتونه اعتماد کنهتو به نمون ...

شما پیش حسنانی عمل کردین؟ کارش چطوره؟ بیماراش همه راضین از لحاظ تنفس و فرم بینی آخه تو نی نی سایت چند تا ناراضی گفتن خیلی طبیعی و بعد از عمل بعد از چند سال بینی قوز درآوردن گیج شدم

حسنانی کارش خوبه یا نه بیماراش که چند سال از عمل گذشته راضی بودن از لحاظ تنفس و فرم بینی شما پیش کی ...

سلام ،من با دکتر شهرجردی عمل کردم الان ۲ سال ونیم میشه ،راضی هستم ازش ،بینیم استخوانی بود