2777
2789
عنوان

مستاجرم

649 بازدید | 32 پست

صاحب خونه میگه خونه روتخلیه کنید بدون هیچ مقدمه ای اخه الان خونه ازکجا پیدامیشه 

مازمین داریم درحال ساخت حداقل یه اتاق بزاره توش بسازیم اونوقت منتقل بشیم حالم گزفته ازدیشب شوهرم گفت بنظرتون بایدتخلیه کنیم یاحتما باید بهمون فرصت بده ؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیرپوستی میخواد بگه اجاره خونه رو زیاد کنین

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
زیرپوستی میخواد بگه اجاره خونه رو زیاد کنین

صاحب خونه قبلی میخواست اجاره را ۳ برابر کنه ما پاشدیم رفتیم واقعا بعضی صاحبخونه ها بی انصافن ....رفتیم یه جا دیگه هم برای من بهتر شد و هم برای دیگران

صاحب خونه قبلی میخواست اجاره را ۳ برابر کنه ما پاشدیم رفتیم واقعا بعضی صاحبخونه ها بی انصافن ....رفت ...

مخصوصا الان ک گرونیه بدتر ادا درمیارن

ان شاءالله یکی بخرین کلا راحت بشین

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مخصوصا الان ک گرونیه بدتر ادا درمیارن ان شاءالله یکی بخرین کلا راحت بشین

ایشالله....ایشالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن...من نمیدونم یه زوج تازه ازدواج کرده چقد حقوق میگرن که ۶ تومن اجاره بدن ماهی ....حالا گفتن خونه دارن نگفتن انقدر مردم اذیت کنن

عرف اینه ک از یه مدت قبل میگفت ک شما هم آمادگی داشته باشید ولی بالاخره تخلیه طبق تاریخی هستش ک در ق ...

نه قراردادی نبستیم خونش خالی بود ازفامیلای خودمونه پسرعمومه حالا دیروززنگ زده شوهرم گفتهدتخلیه کنیدلازمش دارم نمیدونم چی بگم 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

کدوم شهری و قرادادت تا کی هست ؟

البته هر جا باشی هم فرقی نداره و طبق قانون جدید صاحبخونه حق تخلیه مستاجر و نداره و باید با قراداد قبلی بعلاوه 25 درصد اضافه تمدید کنه درغیر اینصورت میتونین به شورای حل اختلاف شهرتون مراجعه کنین و کمک بخواین

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
تا تاریخی ک تعیین کردید میتونید بمونید 

همینجوری نشستیم دوسالی هست منطقه روستایی اماحداقل مهلتی بده بهمون

کدوم شهری و قرادادت تا کی هست ؟ البته هر جا باشی هم فرقی نداره و طبق قانون جدید صاحبخونه حق تخلیه م ...

اخه فامیل هستیم ماخرمشهریم حالاا زیادهم نیست اجاره خونش اما مشکل جایی خونه نیس واقعاا الان کجابریم  خونمون هم تازه اجرانداختیم میخواسم بسازیم تواسن گرونی باحقوق شش تومن