2821
2789
عنوان

مستاجرم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 32 پست
بگو دنبال خونه ایم و اینکارو میکنیم‌حتما 

اره شوهرم هم همینوگفته

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوسال نشستین اجاره دادین یا نه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اخه فامیل هستیم ماخرمشهریم حالاا زیادهم نیست اجاره خونش اما مشکل جایی خونه نیس واقعاا الان کجابریم & ...

پس فامیله و دو سالم نشستین لطف کرده خونش و داده الانم لابد خونش و نیاز داره دیگه ! تشکر کنین و خونش و خالی کنین 

شما میگی گفته تخلیه کن فکر کردم تو شهرید و خونه غریبه نشستین 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
خونه ذو همینجوری دادن نشستن

بله الان خوندم میگه فامیلن و تو روستان

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
ایشالله....ایشالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن...من نمیدونم یه زوج تازه ازدواج کرده چقد حقوق میگرن که ۶ ...

الهی امین

اره واقعا خیلی سختشونه بیچاره برای خوردو خوراک چیکار میکنن خدا میدونه حالا از این گذشته چندسال کارکنن صاحب خونه بشن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
دوسال نشستین اجاره دادین یا نه؟ 

نبابا کرایه میدیم بعدشم مال ده سال نمیدونم بیشترپول برق وابش کسی تصفیه نکرد ماتصفیه کردیم‌

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بله الان خوندم میگه فامیلن و تو روستان

ن عزیزم ما پول کرایه میدیم پول ده سال ک قبلا مستاجربود هم ماتصفیه کردیم

پس فامیله و دو سالم نشستین لطف کرده خونش و داده الانم لابد خونش و نیاز داره دیگه ! تشکر کنین و خونش ...

ما خودمون توشهر هستیم ولی یجایی ک ازشهرهم بهتره ولی روستازدن روشن نشستیم خونش هم کرایه دادیم ده سال هم بدهیی اب وبرق داشت تصفیه کردیم الانم نمیگم خالی نمیکنیم منتهااااا یکمی فرصت بایدبده حداقل یه اتاق توزمینمون بسازیم‌منتقل بشیم 

ادمی که دو سال تو این دوره زمونه خونشو بدون مبلغ به کسی میده بشینه حتمن ادم بدی نیست پس واقعا خونشو ...

اره عزیزم ماهم‌کرایه خونه‌میدیم پول تصفیه اب وبرق ده سال قبل مستاجرهم خودمون تصفیه کردیم منتهاالان کجابریم حداقل کمی وقت بده

ما خودمون توشهر هستیم ولی یجایی ک ازشهرهم بهتره ولی روستازدن روشن نشستیم خونش هم کرایه دادیم ده سال ...

درسته عزیزم متوجه شدم . حق با شماست باید بهتون فرصت بده تا شما هم بتونین برید خونه خودتون .بلاخره فامیله و شرایط تون و میدونه و انتظار دارین درک تون کنه 

امیدوارم بزودی خونتون آماده شه و به خوشی برید منزل خودتون

بخدا منم مستاجرم ,تویه پارکینگ زندگی میکنم هیچ پس اندازی ندارم بزور اینجارو بهم دادن  خونه دار شدن برام رویاست ,مگر معجزه بشه ,تازه مادرمم همش بهم میگه بیا پیش خونه ما خونه بگیر میگم پول نداریم بیایم اونجا میگه این حرفا چیه مگه میشه نداشته باشی من بخدا هیچ پولی برای پیش ندارم ,حالا خانوادم برای راحتی خودشون میگن ببا پیش خونه ما ,هرچی میگم مادر بزور این خونه رو پیدا کردم ,میگه من.پچه ندارم ,واقعا تواین سختی زندگی چطور میشه زندگی کرد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز