2777
2789
عنوان

وای دارم میمیرم 💔💔

325 بازدید | 35 پست

پایین تنم خیلی درد میکنه بشدت 

نمیتونم راه برم یا برم دسشویی 

وقتیم میرم دسشویی زیاد تر درد میکنه 😭😭😭

اولین بارمههه 

مجردم 

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودی؟

نه فک میکنم دیه نزدیکیا پریودیمه😭💔 چون دیروز کمرم در گرف 

انقد درد میکنه ک حتی اطرافشم درد داره

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
نه فک میکنم دیه نزدیکیا پریودیمه😭💔 چون دیروز کمرم در گرف  انقد درد میکنه ک حتی اطرافشم درد د ...

همونه پس دردت زیاد شو حتما برو دکتر 

بهم میگن یه سری تصمیمای زندگیت اشتباهه باید با سیاست رفتار کنی ولی من دلم میخاد محبت کنم هوای دوستام بقیه رو داشته باشم دلم نمیخاد با سیاست برم🥲💔
کیست تخمدان داری فک کنم

اولین باره چطوری کیست دارم تازه نزدیک پریودیمخ😭💔

کسی هست کمکت کنه؟ باید یه چیز گزم بخوری مثلا چای نبات با زیره یا زنجبیل

نه همه خابن منم با درد این بیدار شدم 💔💔💔😭😭وای دعا کنین خوب بشم خیلی بدهههه نمیتونم بخوابم

اولین باره چطوری کیست دارم تازه نزدیک پریودیمخ😭💔

کیست همینه دیگه، تا پریود بشی کلی درد داری.

من خودم یه بار تا صبح کمر و زیر شکمم درد میکرد ، قشنگ داشتم از حال میرفتم.

البته شاید کیستم نباشه، گاهی قبل پریودی بعضیا درد زیاد دارن. اما اگه ماه بعدم اینجور شدی برو دکتر برات سونوگرافی بنویسه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
نه همه خابن منم با درد این بیدار شدم 💔💔💔😭😭وای دعا کنین خوب بشم خیلی بدهههه نمیتونم بخوابم

اگه می‌تونی خودت برو یه چیز شیرین و گرم بخور بهتر میشی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙