2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تاحالاانلاین بوده

چقدر حساسی.....جاری اصلا آدم حساب نکن....چه رفتی تو فکر......ول کن بابا....

من ۶ تا جاری دارم شماره هیچ کدومشونو ندارم که یه وقت جوگیر بشم بهشون زنگ بزنم.الان ۱۳ ساله 

قهرم نیستم خیلی هم محترمانه برخورد می‌کنیم فقط گرم نمیگیرم باهاشون اعتقاد شددددددید دارم جاری مثل سم میمونه

وای من هم خیلی پیش اومده ج جاریمو ندادم الان اونم اینجور فکر میکنه؟!!!! من بچه کوچیک دارم مثلا گوشی دستمه تو واتساپم یهو بچم گریه میکنه همینجور تو واتساپ میذارم میرم. یا وسط پیام بازی بچم گریه میکنه همینجور میذارم میرم. همیشه بعدش بهش میگم فلانی راحیل گریه کرد رفتم میگه من اصلا انتظار ندارم ج بدی از بس صبح تا شب گیری

نه گلی کمبودمحبت ندارم اماهمش دوست دارم همه چی اوکی باشه همیشه به دیگران زیادی محبت میکنم

اشباه میکنی همین کارت پروش کرده اهمیت نده چرا فکر میکنی باید همه چی خوب باشه محبت زیادی رابطه هارو خراب میکنه

خودشناسی DNA plus
نه گلی کمبودمحبت ندارم اماهمش دوست دارم همه چی اوکی باشه همیشه به دیگران زیادی محبت میکنم

مطمین باش آنقدر باهاش گرم نگیری بازم اوکی هست.....اینکه می‌ترسی بی محلت کنه و دلت خیلی گرفته اعصابمو خورد میکنه

چقدر حساسی.....جاری اصلا آدم حساب نکن....چه رفتی تو فکر......ول کن بابا.... من ۶ تا جاری دارم شم ...

آخه جاریام باهم خواهرم براهمین من احساس تنهایی نکنم باهاشون صمیمی شدم که دلخوری نشه والاخیلی تنهامیشم

اشتباه کردم باهاشون صمیمی شدم بعدیهوبرام یه حرف در میارن خسته شدم بخدا

اوه اوه کارت سخته باید یه دفعه ای مثل کرمی که از تو پیله پروانه میشه درمیاد....یه دفعه رنگ عوض کنی.‌‌...ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست عزیزم.اعتماد به نفس داشته باش کم کم تو هم کمتر محل بده.نگران نباش هیچ اتفاقی نمی افته

ای وای چقدر ضعیفی....اعتماد به نفست تو حلقم....مگه نون و آبتو میده؟؟؟؟ 

جریان من فرق می‌کنه مفصله بخوام بگم اشتباه کردم زیادباهاشون صمیمی شدم الان ضایع نیست سرسنگین بشم؟کمکم کنید

[QUOTE=244603836]مطمین باش آنقدر باهاش گرم نگیری بازم اوکی هست.....اینکه می‌ترسی بی محلت کنه و دلت خیلی گرفته اعصابمو ...[/Qچون خواهرم من تنهام کنارشون رفتم خودموبهشون نزدیک کردم همش ترس اینودارم حرفمو پیش پدرشوهرومادرشوهرم بزنن چون اونابدی کردن منم کردم

اوه اوه کارت سخته باید یه دفعه ای مثل کرمی که از تو پیله پروانه میشه درمیاد....یه دفعه رنگ عوض کنی.‌ ...

دلم میخواد برم پیش یه روانشناس باهاش صحبت کنم که اینقدردیگران برام مهمن

جریان من فرق می‌کنه مفصله بخوام بگم اشتباه کردم زیادباهاشون صمیمی شدم الان ضایع نیست سرسنگین بشم؟کمک ...

نه ضایع نیست کم کم شروع کن یه دفعه ای نه.....تنهام یعنی چی؟اتفاقا یکی از جاری های من دختر داییمه بقیه غریبه بودن....اتفاقا با اونا بهترم تا دختر داییم...اصلا بهش رو نمیدم نمیزارم از زندگیم سردربیاره