2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 43 پست
نه ضایع نیست کم کم شروع کن یه دفعه ای نه.....تنهام یعنی چی؟اتفاقا یکی از جاری های من دختر داییمه بقی ...

میدونی چطورین حالی بی حالین یه وقتایی اینقدرمحبت میکنن یه وقتایی اصلامحل نمیدن

میدونی چطورین حالی بی حالین یه وقتایی اینقدرمحبت میکنن یه وقتایی اصلامحل نمیدن

دیقه بدتر مگه بازیچشونی؟؟؟؟بخدا جات باشم دیگه رو نمیدم بهشون....کم کم رابطه کم کن رفت و آمد کمتر کن....ازشون نطر نخواه تو کاری به هیچ عنوان.....از خودت تعریف کن.....کاری میخوای انجام بدی براشون تعریف نکن....پیام نده....زنگ خیلی کمتر بزن....زیاد نگاشون نکن....ازشون تعریف نکن....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دیقه بدتر مگه بازیچشونی؟؟؟؟بخدا جات باشم دیگه رو نمیدم بهشون....کم کم رابطه کم کن رفت و آمد کمتر کن. ...

همه این کارایی رومیگی تاالان کردم ،بعدازالان نکنم،حتی گفتم شما مثل خواهرنداشتمیددوستتون دارم حالاچی 

میدونی دوست ندارم دلخوری باشه یک عمربایدتوچشم هم نگاه کنیم

درسته ولی اینکه جواب ادب رو با بی ادبی بده وبازم شمانادیده بگیرین ومصرباشین به اینکه چشم توچشم میشیم یه عمر ایراد ازشماست دیگه احترام همیشه باید متقابل باشه شما هم دیگه سراغشو نگیر تا خودش پیش قدم شه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزم شما حسن نیتتو نشون دادی و حالشو پرسیدی این نشون از شخصیت و ادب شماست گلم

حالا اون جواب نداده بی لیاقتی خودش بوده از این ب بعد هرطور ک باهاتون رفتار میشه باهاش برخورد کنین

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
شایدمسخرم کنی امامن میدونم اشتباه کردم من خیلی تنهام کسی روندارم

عزیزم من تواستان کاملاغریب ازدواج کردم بینشون کاملا غریبم ولی یه بارجاریم جلوبرادرشوهرم گفت آره تنهایی کسیونداری بیا اینجا گفتم ممنون تنهانیستم شماهم تشریف بیار اگه تنهایی دیگه هیچوقت این حیله روبرام به کارنبرد چون جلوهمسرش وانمود میکنه وقتی خودش بیرون جایی بیینه رفتارش طوردیگس همش براش سواله که تنهایی چیکارمیکنه یه سری هم گفت آها پس پی گل وکتاب واین چیزایی که پی بچه نیستی.انقدضعیف نباش

چرا همه میگن جاریو حساب نکن؟😕

لطفاً ی نسخه رو برا همه نپیچین همه مث هم نیستن!

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     
همه این کارایی رومیگی تاالان کردم ،بعدازالان نکنم،حتی گفتم شما مثل خواهرنداشتمیددوستتون دارم حالاچی& ...

خیلی ساده ای دختر یکم زیرکی داشته باش انقدپیگیرشونی براشون عادی شدی