من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دلخور نباش عزیزم منم بارها شده دستم بند بوده و سرم شلوغ بوده حین کار کردن پیام سین کردم نتونستم جواب بدم بعد یهو کلا تا یکی دو روز یادم رفته با اینکه خیلیم با طرف اوکی بودم
عزیزم صدتا دلیل ممکنه وجود داشته باشه...من خودم برام پیش اومده همون لحطه شارژم تموم شده دیگه پیامام ارسال نشده یا بچه هام سین کردن من ندیدم اصلا....یا گاهی پیامو میبینم میخوام جواب بدم یکی صدام میکنه یا کار فوری دارم یا بچم گریه میکنه کلا فراموش میکنم جواب بدم
شاید دستش بند بوده بعدش یادش رفته، منم گاهی برام پیش میاد سین میکنم یادم میره جواب بدم.
یکم با خودت تمرین کن عزیزم که انقدر حساس نباشی و زود ناراحت نشی، خودت اذیت میشی اینجکری
دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁