2777
2789
عنوان

برای زندگی بهتر🤍🌱

287 بازدید | 16 پست

ساموئل اسمایلز، مولف کتاب «اخلاق و اعتماد به نفس»، بر این اعتقاده که تکرار کارهای کوچک نه تنها شخصیت انسان رو می‌سازه، بلکه شخصیت ملت‌ها رو هم تعیین می‌کنه!

۱- اگر روزی ۱۵ دقیقه رو صرف خودسازی کنی در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خودت رو به خوبی احساس خواهی کرد.

۲- اگر روزی ۱۵ دقیقه از کارهای بی‌اهمیتت کم کنی، ظرف چند سال موفقیتی چشمگیر نصیب‌ت خواهد شد.

۳- اگر روزی ۱۵ دقیقه رو به یادگیری زبان اختصاص بدی از هفته‌ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتره!

۴- اگر روزی ۱۵ دقیقه رو به پیاده‌روی سریع اختصاص بدی از گه‌گاه به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجهٔ بهتری میگیری.

۵- اگر روزی ۱۵ دقیقه مطالعه کنی و سلول‌های خاکستری‌ت رو درگیر کنی؛ به پیشرفت‌های خوبی در یادگیری دست پیدا میکنی.

زیبایی روش یا قانون ۱۵ دقیقه در اینه که انقدر کوتاهه که هرگز به بهانه‌ی کمبود وقت، نمی‌تونی پشت گوش بندازیش!

آرزومند🌱

توی این تاپیک سعی میکنم روزی ۱۵دقیقه در جهت عادت سازی مهارت هامون کار کنیم،نسخه بهتر من،نسخه بهتر ما برابر با جامعه ای بهتر،نسل آگاه تر،هر بار روی یه مهارتمون کار میکنیم،برای تبدیل شدن به من قوی تر🌱

آرزومند🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@عاشق_ادبیات    

ممنونم عااالیه💯

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

من روزی ۱۵ دقیقه مینویسم و ۱۵ دقیقه زبان میخونم.

شماها چی؟؟😍

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

اگه تاپیک اسکرین شات دعوا بود الان تا ص سوم رفته بود😂 😑 ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه😶

من روزی ۱۵ دقیقه مینویسم و ۱۵ دقیقه زبان میخونم. شماها چی؟؟😍

من هم به جز زبان که همیشه توی روتینم هست،با خودم قرار گذاشتم که پادکست صلح درون رو گوش کنم که بین۱۲تا۱۵دقیقه است👀

آرزومند🌱

من هم به جز زبان که همیشه توی روتینم هست،با خودم قرار گذاشتم که پادکست صلح درون رو گوش کنم که بین۱۲ت ...

✌💪

اگه تاپیک اسکرین شات دعوا بود الان تا ص سوم رفته بود😂 😑 ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه😶

این تاپیک بروز میشه،به قول سعدی من آنچه شرط بلاغت است با تو میگویم،تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال🦥

آرزومند🌱

این تاپیک بروز میشه،به قول سعدی من آنچه شرط بلاغت است با تو میگویم،تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال ...

بله کاملا درسته💯

دوستای گلم از اون جهت که ممکنه خیلی هاتون روتین زبان دارید،گفتم این کتاب رو معرفی کنم🌸

کتاب برای افزایش دایره لغاته و تقریبا میشه گفت بهترین کتاب برای افزایش واژگان به شمار میاد،و توی سه سطح ارائه شده🌸

آرزومند🌱

دوستای گلم از اون جهت که ممکنه خیلی هاتون روتین زبان دارید،گفتم این کتاب رو معرفی کنم🌸 کتاب برای ا ...

منم میشه شرکت کنم توی چالش ؟🥲😍

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝