2777
2789
عنوان

شاهِ ما شاه است ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 23636 بازدید | 2064 پست
محمد و آل محمد همیشه مظلومند چون پیروان دروغگو  واحمقی مثله شما دارند چقدر راحت هر اراجیفی رو ن ...

توهین نکنید در صورت تکرار تعلیق میشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

یا علی مدد 

امید بستم  به عیدانه ات سرور من 

دلم محتاج است به گره  گشایی از  آرزوی دلم  🥺💚

یا علی یاور دلهای  شکسته ای مرهمی  بگذار بر دلم  و  کمک کن  اینبار  جاری شود  اشک ازچشمانم   اما  نه  برای شکست  اینبار برای موفقیتی  بزرگ و  راضی  کننده ⁦❤️⁩

عید غدیر مبارک 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توهین نکنید در صورت تکرار تعلیق میشید

لطفا فقط تاپیک رو قفل نکنید..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

مولای من 💚 امید دارم  به رحمت الهی و  توسلم به  شما 

خودت  به اذن  خدا  راه  موفقیت  رو  برای من  باز کن  امسال 

دلم سخت  محتاج  موفقیت است  بعد از این همه شکست 

عید  غدیر مبارک 

جانم  به فدای حیدر کرار 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

امام رضا(ع) درباره فضیلت این روز غدیر می فرمایند: وَ مَنْ أَطْعَمَ مُؤْمِناً کَانَ کَمَنْ أَطْعَمَ جَمِیعَ الْأَنْبِیَاءِ وَ الصِّدِّیقِین‏؛ هرکس در روز غدیر به مؤمنی غذا بدهد، مانند کسی است که به تمام انبیا و صدیقین غذا داده باشد(اقبال الاعمال، ج 1، ص465)

امام صادق (ع) نیز درباره سنت حسنه اطعام و اهمیت آن در این روز فرمودند: غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق «در راس آنها خود ائمه معصومین(ع)» و یک میلیون شهید «در راس آنها حضرت عباس(ع) و شهدای کربلا» و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد (بحار ج۶ ص 

مولای من ⁦❤️⁩

مددی کن زمینه  ساز ظهور آقا  امام زمان بشیم 

تو رو به دین محمد  قسم تا از گناه  پاک  نشدم از این دنیا نرم ...یا علی  تو قیامت  شفیع مون باشید گناهکاریم  اما امید داریم  به فضل خدا و  شفاعت شما 

عید غدیر مبارک 

انشاالله به حق امام علی علیه السلام که همه دوستان حاجت روا بشن....

انشاءالله عیدی هممون از آقا امیر المومنین عاقبت بخیری و دیدن روی ماهِ صاحب الزمان باشه   

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
انشاءالله عیدی هممون از آقا امیر المومنین عاقبت بخیری و دیدن روی ماهِ صاحب الزمان باشه     ...

انشاالله....که همینطور باشه....

.

منم اسم پسرم گذاشتم علی....فقط به عشق مولام علی علیه السلام...همه زندگیم و همه موفقیت هام فقط مدیون محبت و لطف ایشون هستم....😍

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤

جانم علی حیدر(ع)♥♥♥♥♥

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

انشاالله....که همینطور باشه.... . منم اسم پسرم گذاشتم علی....فقط به عشق مولام علی علیه السلام...هم ...

به به  

انشا الله علی وار بزیسته و سرباز آقا امام زمان (عج) باشه