2777
2789

برو دکتر قبلش ازمایش بگیره ازت عزیزم. مکمل میده

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دکتر مناسبتو پیدا کن و از همین امروز هر روز اسید فولیک بخور خیلی مهمه 

بعد یه سوال من شهر کوچیک هستم واسه زایمان میخوام برم مرکز استان ک ۲ ساعت فاصله داره چیکار کنم میشه زیر نظر دو دکتر باشم 

منم این ماه اقدامم منتظرم زمان عادت ماهیانه ام بیاد اگه باردار باشم دیگه ازمایشمو میبرم پیش متخصص زنان برام آزمایش های اولیه بارداری مینویسه اونا رو که انجام دادم میبرم پیشش برام سنو قلب مینویسه دیگه همینجور تا زایمان 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

ماه های پایین همین شهر خودتون باش 

دو  سه ماه اخری برو اون شهر دکترتو عوض کن 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
مشکل شهر دارم اخه 

پس فولیک اسید و ویتامین د3 بگیر 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
دیگه چه آزمایشی باید داد 

خود متخصص ی آزمایش کلی می‌نویسه برات 

ک قند و تیروئیدت و کلی چیز دیگ مشخص بشه ک‌ اگ‌ نیاز بود دارو استفاده کنی 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم