2777
2789
دکتر قبول میکنه واسه ماه ها آخر برم پیشش ؟

بعضیا قبول نمیکنن 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اره ولی به هیچ کدوم نگو میری پیش یکی دیگه 

عزیزم نمیشه نگه 

براش مثلا سنو ان تی یکیشون بنویسه بره انجام بده تو سنوش مینویسه دکتر فلانی 

بعد بره اون دکتر اونم براش سنو رو مینویسه 

نمیتونه دوتا رو انجام بده 

مجبوره سنو دکتر قبلی رو ببره پیشش که اونجا دکتر استان داخل سنو بخونه متوجه میشه که متخصص زنان که براش سنو نوشته یکی دیگه اس 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متخصص زنان برم بنویسه ؟ چون عمومی هم میتونه بنویسه

نه حتمن تحت نظر دکتر زنان باش 

شاید لازم باشه پاپ اسمیر ام بدی 

کلن با دکتر زنانت جلو برو اینجوری استرس ام نمیگیری 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
عزیزم نمیشه نگه  براش مثلا سنو ان تی یکیشون بنویسه بره انجام بده تو سنوش مینویسه دکتر فلانی&nb ...

واسه زایمان میخوام مرکز باشم نمیدونم دکتری قبول میکنه فقط واسع زایمان بیام ؟ چون اون ور امکانات کمتره

دکتر قبول میکنه واسه ماه ها آخر برم پیشش ؟

ماهم تو شهرستانیم دوست من نصف بارداریشو پیش یه دکتر بود از اخلاقش خوشش نیومد انومالی هم همون نوشت بعد رفت استان پیش یه دکتر دیگه دیگه رفت چندماه اخری تحت نظر متخصص دیگه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
آخه مرکز شهر رو ک ۲ ساعت فاصله داره شاید نتونم مرتب بیام نمیدونم قبول میکنه یا ن

سعی کن جایی که میخوای بری واسه زایمان ماهی یک بار بری حتما چون معمولا قبول نمیکنن همه سودشون تو این ویزیت دوره بارداری هستش وگرنه واسه زایمان چیز زیادی بهشون نمیده بیمارستان 

قبل اقدام آزمایش و پاپ اسمیر انجام دادی

نه من انجام ندادم عزیزم 

شما بچه اولته ؟

من بچه دوممه اقدام کردم فعلا ماه اوله فقط فولیک اسید میخورم 

اگه خدای نکرده چندماه اقدام کنم باردار نشم دیگه میرم دکتر برا آزمایش که ببینم مشکل چیه 

واسه زایمان میخوام مرکز باشم نمیدونم دکتری قبول میکنه فقط واسع زایمان بیام ؟ چون اون ور امکانات کمتر ...

آره قبول میکنن بگو دوستدارم تو یه بیمارستان مجهز زایمان کنم ایرادی نمیگیرن 

ولی از اول با پزشکی که میخای بری برای زایمان پیشش هماهنگ باش کن خیلی هارو دیدم قبول کردن 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
سعی کن جایی که میخوای بری واسه زایمان ماهی یک بار بری حتما چون معمولا قبول نمیکنن همه سودشون تو این ...

دقیقا همینه ، یادمه واسه دخترم اب دورش کم بود بعد بهداشت منو فرستاد پیش دکتر ک تو7سزارین کنه اینقد باهام بدبرخورد کرد ک نگو گف تاالان کجابودی من وقتم پره نمیشه هرکی از راه برسه جوابش و بدم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نه من انجام ندادم عزیزم  شما بچه اولته ؟ من بچه دوممه اقدام کردم فعلا ماه اوله فقط فولیک اسید ...

من اره بچه ندارم واسه همین زیاد نمیدونم چی به چیه بعد دوران بارداری چند تا سونو داره 

اها درسته

من برای بارداریم تحت نظر بودم از ۳ ماه قبلش مکمل استفاده کردم 

پاپ اسمیر دادم 

معاینه شدم ک عفونت نداشته باشم 

آزمایش انجام دادم 

کلن اینا همش تو پرونده ام هست دیگ دکترم آزمایش الکی نفرستاد منو

دقیقا همینه ، یادمه واسه دخترم اب دورش کم بود بعد بهداشت منو فرستاد پیش دکتر ک تو7سزارین کنه اینقد ب ...

دخترتون ۷ ماه بدنیا اومد ؟منم آب دور نی نی کمه همش استراحت میکنم و مایعات میخورم