2777
2789

نه ندیدم تاحالا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی که خانواده شوهر باید بیارن یا انجام بدن ما نداریم

دقیقا 😂😂😂

فقط از سمت خانواده عروس رسم و رسوم دارن 😂😂😂

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
دقیقا 😂😂😂 فقط از سمت خانواده عروس رسم و رسوم دارن 😂😂😂

ما رسم داریم ولی انگار خونواده همسرم ندارن.چون نه چیزی گفتن نه آوردن.میگم کلا مادرشوهراتون فهمیدن باردارین چیکار کردن از خوشحالی و..‌.؟

ما رسم داریم ولی انگار خونواده همسرم ندارن.چون نه چیزی گفتن نه آوردن.میگم کلا مادرشوهراتون فهمیدن با ...

برای من هیچی 

من دیگه کاراشون برام ذره ای اهمیت نداره 

برای خوشبختی و شادی پسرشون خوشحال نمیشن دیگ 

چکارشون کنم 

برای من هیچی  من دیگه کاراشون برام ذره ای اهمیت نداره  برای خوشبختی و شادی پسرشون خوشحال ...

آره والا دقیقاااااااااا.منم دیگه بی خیال شدم.انقد میگفتم بچه بچه .فک میکردم بدونن میخوان چیکار کنن.

آره والا دقیقاااااااااا.منم دیگه بی خیال شدم.انقد میگفتم بچه بچه .فک میکردم بدونن میخوان چیکار کنن.

نمیدونم من اینجوری فکر میکنم که اکه یه مدت بچه دار نشی انگ نازایی بزنن و اذیت کنن یا الکی دلسوزی کنن 

نمیدونم