2777
2789
آره.مادرشوهر من بعد فهمیدن زنگ زد تبریک گفت و تمام.

عزيزم ما هم داريم

ولي دقيقا هميني كه دوستمون گفت هر كاري كه خانواده ي شوهر بخوان انجام بدن رسم ندارن

حالا يه هفته رفتم خونه مامانم از در و ديوار همسايه و فاميل همش چيزي مياوردن 

خجالت كشيدم كه باردارم😅

عزيزم ما هم داريم ولي دقيقا هميني كه دوستمون گفت هر كاري كه خانواده ي شوهر بخوان انجام بدن رسم ندار ...

آره والا خونواده من از یه ور هی وسایل میارن.حالا وسایل به کنار.مامانم میگه پاشو بیا اینجا فلان چیزو پختم.یا اصلا بیا اینجا استراحت کن تا شوهرت میاد.مادرشوهرم هیچ زنگم به خودم نمیزنه زنگ میزنه پسرش با اون میحرفه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
آره والا خونواده من از یه ور هی وسایل میارن.حالا وسایل به کنار.مامانم میگه پاشو بیا اینجا فلان چیزو ...

مث هميم

من مامانم ازم دوره

مادرشوهرم مثلا نزديكه

هوس دلمه كردم مامانم پخته بود داشت مياورد همسرم نذاشت گفت خودمون ميريم

بعد فهميدم با كلي منت مامانش رو راضي كرده برامون دلمه بفرسته كه خيلي هم ازش ناراحت شدم چرا اينكارو كرده

فرق مادر و مادرشوهرم يه دنياست

همسرم ميگه هيچكس مث بابا و مامان تو به بچه هاش سرويس نميده

نميدونم والا يعني بقيه اينجوري نيستن؟

مث هميم من مامانم ازم دوره مادرشوهرم مثلا نزديكه هوس دلمه كردم مامانم پخته بود داشت مياورد همسرم ...

واقعا چ‌ فکری میکنید توقع دارید مادرشوهر مثل مادرتون بشه مگه عروس دختر میشه داماد پسر میشه ک مادرشوهر مادر بشه اخه اصلا منطقی نیست

ما رسم داریم ولی انگار خونواده همسرم ندارن.چون نه چیزی گفتن نه آوردن.میگم کلا مادرشوهراتون فهمیدن با ...

برای من غذا میاره مادرشوهرم بغضی اوقات اما من بچه دوممه حالاپسره اولین نوه پسره پسریشونه مامانم گفته گوشواره طلامیارم حالامادرشوهرمم بایدبیاره؟

ما رسم داریم ولی انگار خونواده همسرم ندارن.چون نه چیزی گفتن نه آوردن.میگم کلا مادرشوهراتون فهمیدن با ...

من بعد از دوازده سال حامله شدم  مادرشوهرم قهر بودباهام آشتی کرد، هر روز برام غذا آورد وقتی فهمید دختره دیگه نیاورد🤣🤣

نه نداریم

حالا هی نق بزن زندگیم این‌جوریه اون‌جوریه! اصن زندگی بالا پایین نداشته باشه و روزای بد نباشه که نمیتونی بگی وای امروز چقدر خوش گذشت!اصن آدمای بد نیان تو زندگیت که نمیتونی بگی دمش گرم فلانی چقدر خوب بود...هوا آلوده نباشه صد سال نمیتونی بگی چقدر هوا امروز خوب و عالیه!میدونی چی میخوام بگم؟سیاهیا نباشن سفیدیا معلوم نمیشن رفیق... از روزگار و خدا بابتِ سیاهیا گله نکن! همونان که باعث میشن قشنگیایِ زندگی به چِشمت بیان، فکرتو مشغولِ اونا نکن!چشاتو ببند و فقط و فقط به سفیدیا و قشنگیایِ زندگی فکر کن و خدا رو شکر کن... ✅                                                                                        انصافا چشامونو خیلی‌وقتا جوری می‌بندیم رو زندگی و قشنگیاش، و غرقِ سیاهیا میشیم، یه حالی واسه خودمون درست می‌کنیم که کاری از دستِ هیشکی برنمیاد و خودِ خدا هم نمیتونه اون لحظه به دادمون برسه...🌪                                                                                                             اکثر آشفتگی انسان ها به خاطر دعاهای بی تاثیر است دعا یعنی از خداوند راهنمایی بگیریم نه اینکه او را راهنمایی کنیم که چه کار بکند 😊😊
واقعا چ‌ فکری میکنید توقع دارید مادرشوهر مثل مادرتون بشه مگه عروس دختر میشه داماد پسر میشه ک مادرشوه ...

فكر خاصي نميكنم

خب همسر من پدرش فوت شده و داره خرج خانواده ش رو ميده

كلي هم كمكشون ميكنه

اينا هم هي ميگفتن واي بچه دوس داريم و فلان 

ولي خب اين رفتار كه هيچ كاري نميكنن براي مني كه پدر و مادرم براي غريبه هم هزار كار منن عجيب بود

بچه ها من دوروز مونده به موعد پریودیم، حسم مثل همیشه نیست، احساس میکنم این بار پریود نمیشم، امشب به شکمم ضربه خورد میترسن، راهی هست که قبل از به تاخیر افتادن پریودی بارداری یا عدم بارداری رو تشخیص بده؟ خیلی ملافه ام دیدم این تاپیک در مورد باردارهاست گفتم اینجا سوالمو بپرسم، اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
من بعد از دوازده سال حامله شدم  مادرشوهرم قهر بودباهام آشتی کرد، هر روز برام غذا آورد وقتی فهمی ...

واااا. دخترشونم اگه دختر بیاره همینجوری ان؟

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰