2821
2789
عنوان

کارگر ساده

891 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر، یک سری آگهی تو دیوار هست در مورد کارگر ساده در قسمت خط تولید و بسته بندی برای کارخانه کیک و کلوچه و آب معدنی و نوشابه و آبمیوه و ...

این آگهی ها واقعی هست؟ پیام دادم گفتن حضوری بیاید مبلغ ۱۹۵ تومن هم برای ثبت نام با خودتون بیارید، ممنون میشم جواب بدید

ن گلم اونا پول میگیرن و اسمتو میدن اون شرکتایی ک کارگر میخان بعدشم اگر خواستن ورمیدارن شمارو

پس سر کاری هست، آخه زدن از روز اول مشغول به کار میشید، همین الان تو آگهی های تهران کلی آگهی اینجوری هست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس سر کاری هست، آخه زدن از روز اول مشغول به کار میشید، همین الان تو آگهی های تهران کلی آگهی اینجوری ...

اره میدونم اونا کارشون اینه ک برای مردم کار جور کنن و پول بگیرن ازشون در واقع انگار من بهت میگم بیا من برات کار جور کنم و ۲۰۰ بهم بده مثال بوداا...ولی تو خودت برو کار پیدا کن اخه اگر هم استخدام بشی معمولا کارشون سنگینه ب نظرم خودت برو شرکتی جایی صحبت کن استخدامت کنن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792