چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
هنوز که هنوزه بعد ۱۰، ۱۲ سال رستگار رحمانی یادم میاد که شاهکار کرد کنکورشو نه سهمیه ای نه مدر ...
رستگار رحمانی که حتما تو ۴ ماه شد رتبه یک،باور میکنی تو ۴ ماه رتبه یک؟
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من تجربی نبود رشته ام ولی خیلی خوب میدونم که چقدر رقابت توی کنکور تجربی زیاده ایشون اصلا اعجوبه بود ...
رستگار رحمانی قبلش کنکور ریاضی رتبه ۳۰ شده بود رتبه ۳۰ یعنی ریاضی فیزیک رشته ریاضی فول شیمی عالی عمومی عالی میمونه یک زیست،این ادم پایه قوی داشته
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
تو کنکور سوالا در حد کتابن؟ مثل همین امتحانای همیشگی؟ یا خیلی تخصصین؟
کتاب؟مثلا ادبیات درحد کتاب؟شوخی میکنی؟