2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من تیزهوشان می‌خونم

قبل اینکه قبول شدم تصورم یه مدرسه ی خیلی خفن بود ولی همه چی به تلاش خودت بستگی داره

یکی از اقوام ما واسه نون شب محتاج بودن اما پسرشون سال پیش پزشکی قبول شد

به حاشیه توجه نکن اصلا

کار خودتو کن و مطمئن باش که می ترکونی

Smile my dear, it's not worth it
هنوز که هنوزه بعد ۱۰، ۱۲ سال رستگار رحمانی یادم میاد که شاهکار کرد کنکورشو  نه سهمیه ای نه مدر ...

رستگار رحمانی که حتما تو ۴ ماه شد رتبه یک،باور میکنی تو ۴ ماه رتبه یک؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
رستگار رحمانی که حتما تو ۴ ماه شد رتبه یک،باور میکنی تو ۴ ماه رتبه یک؟

من تجربی نبود رشته ام ولی خیلی خوب میدونم که چقدر رقابت توی کنکور تجربی زیاده

ایشون اصلا اعجوبه بود انگار ولی خب سعی و تلاشم نباید نادیده گرفت

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

من تجربی نبود رشته ام ولی خیلی خوب میدونم که چقدر رقابت توی کنکور تجربی زیاده ایشون اصلا اعجوبه بود ...

رستگار رحمانی قبلش کنکور ریاضی رتبه ۳۰ شده بود رتبه ۳۰ یعنی ریاضی فیزیک رشته ریاضی فول شیمی عالی عمومی عالی میمونه یک زیست،این ادم پایه قوی داشته 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
تو کنکور سوالا در حد کتابن؟ مثل همین امتحانای همیشگی؟ یا خیلی تخصصین؟ 

کتاب؟مثلا ادبیات درحد کتاب؟شوخی میکنی؟