2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی با قیمت مناسب

462 بازدید | 8 پست

سلام، بچه ها من خیلی گشتم دنبال جایی که بلفاروپلاستی با قیمت مناسب انجام بدن. چون واقعاً هزینه ش برام زیاده الان هرجا پرسیدم کمِ کم 7-8 تومن بوده... اما اینکه پیش یه متخصص درست حسابی هم برم واسم مهمه، نمی خوام ریسک کنم رو سلامتی م

حالا یه مجموعه پیدا کردم به نظر کارشون خوب میرسه، آف گذاشتن واسه 10 نفر با تخفیف انجام میدن بلفارو رو، می خواستم بپرسم کسی اینجا بلفاروپلاستی کرده؟ راضی بودین؟

کلینیک RMC هست اینجا که میگم. عکسای قبل و بعدشون که واقعیِ و بد به نظر نمیرسه ولی میترسم بازم.

لینک سایتشونُ میذارم شما هم ببینید نظرتون رو بگید. اگر جای دیگه ای رو هم سراغ دارید که قیمتشون مناسبه معرفی کنید لطفاً

این لینک RMC: https://rightmedicalchoices.com/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگماااااااا   اصلا و ابدا معلوم نیس تبلیغ میکنی   راست و حسینی رک و پوس کنده ...

من دارم غصه جیب خالی‌مُ می‌خورم، موندم این وسط شما رو کجای دلم بذارم... نمی‌خواید کمک کنید مجبور نیستید کامنت بذارید، حراستِ نی نی سایت :)

نمونه کاراش کمه ولی تمیز به نظر میاد منم دنبال بلفاروپلاستیم ولی میترسم :")

مرسی عزیزم، امیدوارم یکی پیدا بشه که اینجا بلفاروپلاستی انجام داده باشه تا مطمئن شیم قبل اینکه ظرفیت 10 نفرشون تکمیل شه... 

من دارم غصه جیب خالی‌مُ می‌خورم، موندم این وسط شما رو کجای دلم بذارم... نمی‌خواید کمک کنید مجبور نیس ...

اینجا چنتا تاپیک جامع و کامل در مورد این جراحی هست 

سرچ‌کنید بالا میاد کاربرا نظرات و تجربه هاشونو گفتن یسریام دکتراشونو معرفی کردن 

منم جام خوبه لازم نیس نگران جای من تو دلتون باشید 😐

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
مرسی عزیزم، امیدوارم یکی پیدا بشه که اینجا بلفاروپلاستی انجام داده باشه تا مطمئن شیم قبل اینکه ظرفیت ...

سلام عزیزم بلفاروپلاستی رو انجام دادین بلاخره؟ و اگه عمل کردین لطف میکنین بگین کدوم دکتر و راضی هستین؟؟ منم از همین کلینیک امروز وقت مشاوره دارم 

سلام عزیزم بلفاروپلاستی رو انجام دادین بلاخره؟ و اگه عمل کردین لطف میکنین بگین کدوم دکتر و راضی هستی ...

سلام عزیزم بیشتر تحقیق کردم نتونستم اعتماد کنم... بعدم که گذشت کنار اومدم با ظاهرم دیدم یه کم بیشتر از لوازم بهداشتی مراقبتی استفاده کنم مشکلم حل میشه

سلام عزیزم بیشتر تحقیق کردم نتونستم اعتماد کنم... بعدم که گذشت کنار اومدم با ظاهرم دیدم یه کم بیشتر ...

عزیزم من ۱۲ روز پیشتو همون کلینیک انجام دادم و الان خدا رو شکر راضی ام البته ۶ ماه طول داره تا کاملا جا بیفته ولی در کل خوبه کارشون !