2777
2789
عنوان

صاحب خونه عوضی دیونمون کرده😡

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 36 پست
ن میتونیم حموم کنیم ظرفاروبشورم دستام یخ میزنه پسره منگول دلم میخوادبگیرررم خفش کنم عوضیه منگولوکثاف ...

یه وقتا باید گفت یا رب روا مدار که گدا معتبر شود

حکایته اینجور آدماس 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هیچی بدتر از مستاجری نیس

۳میلیون اجاره میدیم اینجا انقد اذیتمون میکنه شبا ساعت۳میاد صدایه تلوزیونوزیادمیکنه همچین صاحب خونه ای ندیدم من والا تیمارستانه انگار

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳میلیون اجاره میدیم اینجا انقد اذیتمون میکنه شبا ساعت۳میاد صدایه تلوزیونوزیادمیکنه همچین صاحب خونه ا ...

برو به بنگاه بگو فسخ کن

دوباره سختیه اثاث کشی بکشی بهتره تا اعصابت له شه این یه سال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
المک گاز رو برای چی باید خراب کنه مگه صابخونه ازعمد به خونه ی خودش آسیب میزنه

اره همسایه بغلیمون دیده میگه بامستاجرقبلیشم همینکارومیکردماروهم اذیت میکنه مریضه

گاز منظورتون گازیه که غذا میپزیم چرا باید وسیله خونه شما با صابخونه یکی باشه تویک خونه مگه زندگی میک ...

اره مشترکه اون طبقه ۱

واقعا مستاجری سخته ایشالا خونه بخرید میخام بگم جاتو عوض کن ولی نمیشه که یه ماه نشده دوباره اسباب کشی ...

تازه اومدیم اینجامجبوریم یه خونه دیگه پیداکنیم هرچی میخوادبشکنه بهترازاینکه اینجازندگی کنیم بااین روانی 

برو به بنگاه بگو فسخ کن دوباره سختیه اثاث کشی بکشی بهتره تا اعصابت له شه این یه سال

اثاث کشی خیلی سخته کسیم نداریم اینجوری مجبوریم خب

اره همسایه بغلیمون دیده میگه بامستاجرقبلیشم همینکارومیکردماروهم اذیت میکنه مریضه

ایندفه خونه مستقل بگیر 

تازه اگه رهن کامل بگیری که کلا ۲بار نهایت صاحب خونه رو ببینی

یه بار موقع قرار داد بستن

یه بار هم موقع تخلیه

اثاث کشی خیلی سخته کسیم نداریم اینجوری مجبوریم خب

میفهممت

واقعا سخته ولی فک کنم بااین عنترخان آخر کاسه صبرت لبریز شه

اصن زنگ بزن باباهه بگو اینجوری درست نیست

حق الناس گردنتونه

هم پول بدم هم آسایشم به فنا بره؟

ایندفه خونه مستقل بگیر  تازه اگه رهن کامل بگیری که کلا ۲بار نهایت صاحب خونه رو ببینی یه بار م ...

اینجا ۳۰میلیون گرفتیم ۳میلیون اجاره میدیم باید بگردیم این سمتومن دوس داشتیم ولی خب مجبوریم اینجوری که نمیشه خیلی اذیتمون میکنه 

اینجا ۳۰میلیون گرفتیم ۳میلیون اجاره میدیم باید بگردیم این سمتومن دوس داشتیم ولی خب مجبوریم اینجوری ک ...

خدا کمکتون کنه عزیزم

ناراحت شدم والا😔