2777
2789
عنوان

صاحب خونه عوضی دیونمون کرده😡

995 بازدید | 36 پست

پسرش طبقه ۱تنهازندگی میکنه یه روز ازوخراب میکنه بیشعور زنگ زدیم اداره گاز اومد درس کرد گف یکی خرابش کرده خدایی نکرده اگه گازتون روشن بودخونه کلامنفجرمیشد رفتیم بهش گفتیم پولشوشریک بدیم میگه به من چه من که خونه نمیام صب میرم شب دیروق میام الانم آبگرمکن یه هفتس خراب کرده رفته درم بازنمیکنه زنگ زدیم میگه تحمل کنین خب من چیکارکنم 

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

هیچی بدتر از مستاجری نیس

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن میتونیم حموم کنیم ظرفاروبشورم دستام یخ میزنه پسره منگول دلم میخوادبگیرررم خفش کنم عوضیه منگولوکثافت بخاطرپول نظافت اینجوری میکنه میگه شماازپله مارفت امدمیکنین باید هزینشوشما بدین یابیاین جلوخونه منم تمیزکنین اشغال عقب مونده

واقعا مستاجری سخته ایشالا خونه بخرید میخام بگم جاتو عوض کن ولی نمیشه که یه ماه نشده دوباره اسباب کشی کنه ادم خودمم دلم اسباب کشی نمیخاد خسته میشه ادم تازه خیلی چیز میز میشکنه ادم ناراحت میشع

خدا بت صبر بده اگ میتونی سریعتر از اونجا بلند شو با صابخونه ی جا زندگی کردن اشتباه محضهههه

وقتش برسه ی روزم اینجا نمیمونم به گفتن باخانومش زندگی میکنه نگومجردبوده به پدرش زنگ زدیم میگه باهاش حرف میزنم من بعد میگه به حرفش گوش کنین خب جلوخونه اونم تمیزکنین حرفموگوش نمیده ینی چی اخه 

ن میتونیم حموم کنیم ظرفاروبشورم دستام یخ میزنه پسره منگول دلم میخوادبگیرررم خفش کنم عوضیه منگولوکثاف ...

با این طرز فکری که صاحب خونه داره بهتره جا به جا بشی گلم

لطفاً برای آرامشم صلوات می‌فرستی 😘