2777
2789
عنوان

عروسی دایی

776 بازدید | 33 پست

سلام،دایی من بیست سال با خواهر شوهرم ازدواج کردن،پارسال خواهر شوهرم فوت کرده،امسال داییم قصد ازدواج مجدد داره،دیشب که خانواده همسرم فهمیده بودن یه خورده ناراحت شده بودن و جلوی من هرچه فحش و نفرین بود به داییم دادن ،من هیچی نگفتم ،گفتم ناراحتن حالا درسته داییم حق زندگی داره ولی اینا تحمل ندارن ببینن به این زودی کسی بیاد سر خونه دخترشون

ولی حس بدی گرفتم چرا وقتی داشتن فحش و نفرین میکردن من نیومدم خونه،چرا اونا به خاطر من رعایت نکردن و همه چی گفتن خیلی از خودم بدم اومد ،حالا میگن شعور نداره.غحش داییش دادم هیچی نگفت

فکر کنم بازم رفتاراشونو تکرار کنن....اگه میخوای عکس‌العمل نشون بدی آماده کن خودتو.... اونام ناراحت میشن دیگه ....ولیییییی میتونستن لااقل احترام تورو نگهدارن پیش تو چیزی نگن

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هم داشتن ؟

چند سالشونه بچه ها ؟

یک سال زود نیست 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
فکر کنم بازم رفتاراشونو تکرار کنن....اگه میخوای عکس‌العمل نشون بدی آماده کن خودتو.... اونام ناراحت م ...

بعد هم گفتن ما سهم دامادمون فحش دادیم کاری به تو نداریم،من نمیتونم طرف داییم بگیرم اینا داغدار هستن هر حرفی بزنم ممکنه با منم بحثشون بشه،ولی به نظرت من چیزی نگفتم پیش خودشون نگن این نمیفهمه

طفلی ها ناراحت هستن خوب.‌‌.. بهتره شما واکنشی نشون ندید... اونها به اندازه کافی هم داغ بچه شون رو ...

اره منم همش میگم به خاطر دل داغدیده ای که دارن هیچی نگم ولی این همه فحش و نفرین جلوی آدم به داییش بگن واکنش آدم چی باشه بشنوم و هیچی نگم نمیگن حالیش نیست بهش برنمیخوره

اره دوتا ۲۰و ۲۵ ساله،بچه هاش راضی بودن خودشون خواستن گفتن بابامون تنهاس

۲۵ ساله نمیشه چون گفتی ۲۰ ساله ازدواج کردن حالا بیخیال

فک کردم بچه ها در حد ۱۵ سال هستن اگه داییت ازدواج کنه خانومش به بچه ها هم رسیدگی میکنه خانواده شوهرت بهتره تشکر کنن ازش

خانواده شوهرت بالاخره با این مسئله کنار میان 

شاید پیش خودشون فکر میکنن داییت خیلی وقته کسی رو برای ازدواج در نظر گرفته واسه همین همچین رفتارایی نشون میدن

نظر من اینه که تنها موندن خوب نیست 

حتی بهتر بود خانواده شوهرت به داییت پیشنهاد بدن که ازدواج کنه اینو البته یه بزرگتر به خانواده شوهرت بگه ، تو اصلا حرفی نزن 

وقتی چیزی گفتن پاشو بیا خونه پیششون نشین

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
۲۵ ساله نمیشه چون گفتی ۲۰ ساله ازدواج کردن حالا بیخیال فک کردم بچه ها در حد ۱۵ سال هستن اگه داییت ا ...

عزیزم سال ۷۶ ازدواج کردن من دیگه عددها رو گرد کردم،اره از خودم بدم اومد چرا پا نشدم بیام خونه و نشستم 

عزیزم سال ۷۶ ازدواج کردن من دیگه عددها رو گرد کردم،اره از خودم بدم اومد چرا پا نشدم بیام خونه و نشست ...

آهان اوکی بیخیال حرفم سر اون موضوع نبود 

اتفاقا بهتر شد فهمیدی چه رفتاری راجب کار داییت دارن 

داییت خودش میدونه چجوری باهاشون رفتار کنه