2777
2789
عنوان

عروسی دایی

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 33 پست
عزیزم سال ۷۶ ازدواج کردن من دیگه عددها رو گرد کردم،اره از خودم بدم اومد چرا پا نشدم بیام خونه و نشست ...

بعد از این میدونی چجوری رفتار کنی 

حرفی زدن با حالت ناراحت از کنارشون پاشو بیا خونه 

اگه هم گفتن چرا میری 

بگو نمیتونم جایی باشم که به داییم توهین میکنن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خود بچه های داییت میومدن با خانواده ی مادریشون صحبت میکردن و میگفتن با اینکه هیچ کسی جای مادرمون رو نمیگیره ولی  ما میخوایم ک بابامون ازدواج کنه چون همه مون داریم اذیت میشیم اونجور داییت هم پیش خانواده ی زن مرحومش خراب نمیشد و حرمت ها حفظ میشد 

بخاطر داییت زندگیتو تلخ نکن خودشون میدونن تو فقط بگو جلو من چیزی نگید 

باورت میشه شوهر خودم از همه بدتره و آتیش بیاره معرکه هست اینو کجای دلم بزارم،بهش میگم فحش نده با خودم دعوا میکنه

باید خود بچه های داییت میومدن با خانواده ی مادریشون صحبت میکردن و میگفتن با اینکه هیچ کسی جای مادرمو ...

نه حتی بچه ها با خانواده مادری قهر کردن که کسی حق دخالت نداره بابام دلش میخواد

بخاطر داییت زندگیتو تلخ نکن خودشون میدونن تو فقط بگو جلو من چیزی نگید 

باورت میشه حتی اینو هم نمیتونم بگم یه دفعه مادر شوهرم و دختراش نشستیم یه دفعه بحث رو میکشن وسط و شروع میکنن فحش و نفرین کردن میترسم حرفی بزنم دل شکسته دارن نفرین منم کنن

اره منم همش میگم به خاطر دل داغدیده ای که دارن هیچی نگم ولی این همه فحش و نفرین جلوی آدم به داییش بگ ...

میتونستی بگی داغدار هستین قبول   ولی دگ این درک رو داشته باشین جلوی روی من فحش ندیدن

بعد اونجا رو ترک میکردی

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
ولش کن عزیزم اونا داغدارن سخته براشون شما نه به همسرت چیزی بگو نه به اونا اونا هم عادت میکنن

اره منم اینجوری ترجیح میدم هیچی نگم ،ولی باز هم آدم بهش برمیخوره

باورت میشه حتی اینو هم نمیتونم بگم یه دفعه مادر شوهرم و دختراش نشستیم یه دفعه بحث رو میکشن وسط و شرو ...

چی بگم والا شرایطت سخته،ولی بخاطر داییت و دیگرون زندگیتو تلخ نکن الانم باخودت بگو اونا خودشون میدونن بیخیال باش و وقتی فحش میدن برو تو اتاقی جایی خودتو باگوشی سرگرم کن

اره منم همش میگم به خاطر دل داغدیده ای که دارن هیچی نگم ولی این همه فحش و نفرین جلوی آدم به داییش بگ ...

حداقلش این یودکه بلندمیشدی ازاونجامیزدی بیرون درسته داغدارن ولی بایدحرمت خودشونونگه دارن احترام هرکسی دست خودشه

باورت میشه اونا الان مثل انبار باروت هستن نمیشه حرف زد

چ خبره درسته عزیزش هست ولی یکسال گذشته اینجورم شما گقتی جوون نبوده

نذار بهت بی احترامی بشه ب بهانه ی دامادشون بودن

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من