2777
2789
عنوان

کیا جوکر دیدن؟

266 بازدید | 21 پست

دوستان بنظرتون توی فصل پنج چرا اونجوری با علی مشهدی رفتار کردن خیلی بهش بی احترامی شد حقیقتا من جاش ناراحت شدم شما این حس و نداشتید؟

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن 

چون خودشم خیلی شوخی میکرد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

علی مشهدی کدوم بود

همون ک لحجه مشهدی داشت

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
نه حقش بود

آره ولی ن در این حد

یکجایی حامد آهنگی وارد شد اومد باهاش دست بده یهو نادیده گرفتش با یکی دیگه دست داد دلم خیلی واسش سوخت

نه اون بی احترامی کرد.

همونجایی ک گفت من تو یه گروه دیگه بودم؟؟

راستش من منظورشو نفهمیدم فکر کردم شوخیه کرد 

اون فصلو احتمالا ندیدم من

پ نصف عمرت بر فناس فصل پنجه بنظر من خفن ترین فصلشع

پ نصف عمرت بر فناس فصل پنجه بنظر من خفن ترین فصلشع

حقیقتا خوشم نمیاد بقیشم همینطوری ماهواره نشون میداد میرف 😂

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  
همونجایی ک گفت من تو یه گروه دیگه بودم؟؟ راستش من منظورشو نفهمیدم فکر کردم شوخیه کرد 

گفت با یه گروه خیلی باکلاس بودم. یکی از این گروه کنسل شد مجبور شدم بیام اینجا.

وقتی سیروس میمنت برد گفت حالا یه بردنه دیگه انقدر خوشحالی نداره که.

اون که غذا آورد گفت ازم یه تست بازیگری بگیر اصلا محلش نذاشت آقاهه ضایع شد.

کلا از قبلم ازش خوشم نمیومد. سعی می‌کنه بانمک باشه ولی بی‌مزه‌است.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم