2777
2789

واااا کی گفته؟ اتفاقا همونطور ک حضرت یونس نجات پیدا کرد نجاتت میده از هر مشکلی گشایش میاره

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا کی گفته؟ اتفاقا همونطور ک حضرت یونس نجات پیدا کرد نجاتت میده از هر مشکلی گشایش میاره

چه گشایشی برای شما داشته منم به این حرف معتقد نیستم ولی منم این طور شنیدم ببینم تجارب چی میگه چون خودم تازه شروع کردم

گفتن اگه تو سجده 400 تا روزانه بگی بدون اذن استاد سنگینی و فقر داره

جوری ۴۰۰تارو تو سجده میگی؟

میگم ینی سخت نیس کم کم ۲۰ ۳۰ دیقه باید تو حالت سجده بمونی بالای ۳۰ثانیه بدنم درد میگیره

جوری ۴۰۰تارو تو سجده میگی؟ میگم ینی سخت نیس کم کم ۲۰ ۳۰ دیقه باید تو حالت سجده بمونی بالای ۳۰ثانیه ...

سخته دست و پات سر میشه ولی من دلم میخواد چشم برزخی پیدا کنم برا همین میخونم

اگر با ایه بعدش خوانده بشه باعث گشایش میشه البته نه تعداد بالا چون برای تعداد بالا باید ظرفیتشو در خودتون ایجاد کنید

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما