2789
عنوان

سیسمونی

90 بازدید | 6 پست

بچه ها من ذگدوست ندارم جشن سبیمونی بگیرم ب نظرم کار ضایعی هستش ولی مادرشوهرم هی زنگ میزنه کی حشن میگیری میخوایم بیایم ببینیم ذوق داریم. گفتم هر وقت چیدم میگم تشریف بیارید ببینید با دخترت. ولی جشن نمیخوام بگیرم ناراحت شده هی داره شر راه میندازه چیکار کنم ب نظرتون. سر جاهازم همینحوری کرد. من نزاشتم فک و فامیل بیان جاهاز ببینم خب واقعا خوشم نمیاد چند وقت قهر بود

جهنم که ناراحت میشه 

کار خودتو بکن که عاقلانه ترین کاره

به شوهرتم دلایلتو بگو و قانعش کن که بعدا از طریق شوهرت بهت فشار نیاره برای جشن گرفتن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جهنم که ناراحت میشه  کار خودتو بکن که عاقلانه ترین کاره به شوهرتم دلایلتو بگو و قانعش کن که ب ...

شوهرم بنده خدا ب این چیزا کار نداره ولی هی غر میزنه اعصاب اون بنده خدارم خورد میکنه. اخه چ لزومی داره من بگم بیاید وسایل بچم و ببینید چرا باید واسه کسی جذاب باشه

هر جور خودت دوس داری برنامه بچین. مگه سیسمونی هم جشن و نشون دادن داره؟

ما رسم نداریم ولی اینا انگار دارن فامیلاشون دعوت میکنن بیان نگاه کنن. ولی منی ک 3ساله ازدواج کردم هنوز هیچکدوم از فامیلشون و ندیدم چرا دعوت کنم بیان سبسمونی ببینن. 

ما رسم نداریم ولی اینا انگار دارن فامیلاشون دعوت میکنن بیان نگاه کنن. ولی منی ک 3ساله ازدواج کردم هن ...

خوب نیست بع نظرم.دیگه این کارا قدیمیه و از مد افتاده.ما که رسم نداشتیم و نداریم.من برا جهازمم دعوت نکردم. خب هر کس دوس داشته باشه میاد خونه میبینه بعدا.کلا ما آدم زیاد یهویی را نمیدیم خونه عروس