2777
2789
عنوان

مامان من ۳۰ دست لحاف تشک داره😂😂

283 بازدید | 17 پست

مامان من سالهاست بالای سی دست لحاف تشک داره برای یه روزی که شاید کلی مهمون بیان و شب بمونن! 😂😂😂😂😂😂

قربونش برم انقد برام بانمک و عزیزه😂😂♥️

»خجسته مدیکو دلا پسته«

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان منم

ولی هیچوقت ازونا استفاده نکرد ونمیکنه ونخواهد کرد😐😂😂😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
انشالا هیچوقت استفاده نکنه🤕

چرا عزیزم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ایشالله تو عروسی ها ک مهمون میاد استفاده بشه

قررربونت♥️انشالله 

الان دیگه کسی نمیره خونه کسی بخوابه

من ۱۷ ساله ازدواج کردم هر سری مامانم میاد خونمون دو ساعت شوهرم التماسش می‌کنه که شب بخوابه میگه نمی‌مونم 

تا حالا یه شب هم نخوابیده

خودمم یادم نمیاد آخرین بار کی تو خونه ای غیر از خونه خودم خوابیدم 😄

ولی بچگیا یادش بخیر همش خونه هم بودیم

الان دیگه کسی نمیره خونه کسی بخوابه من ۱۷ ساله ازدواج کردم هر سری مامانم میاد خونمون دو ساعت شوهرم ...

عشق و حال فقط بچگی ...

الان همه چیز خشک و سرد و بی روح شده ...

آدما مثل قبل مهمون نواز نیستن و همه از گرونی ناله میکنن ....

قدیمها این جوری بود همه مرتب ملافه شده با یه دونه لحاف ویه دونه پتو 

وقتی میرفتیم جایی شب بودیم اززختخوابش   معلوم بود چه خانم خونه داری هستش 

الان دیگه کسی شب جایی نمیخابه قبلا همه ماشین نداشتن شب میخابیدن   

یادش بخیر 

من خودم نزدیک سی ساله دارم زندگی میکنم   رختخواب مثل قدیم ندارم   اگه مهمان بیاد اگه  دوتا پتو با بالشت   ایقدر خونه ها گرمه که کسی دیگه لحاف نمیندازه   

من دونه دونه لحاف تشکهامو دادم به کارگرایی که  کارای ساختمونی میکردن 

یا میبردن تو آژانس شبا رانندها میخابیدن    دیگع ‌کسی حوصله جم وجور کردن رختخواب نداره

قدیمها این جوری بود همه مرتب ملافه شده با یه دونه لحاف ویه دونه پتو  وقتی میرفتیم جایی شب بودی ...

هعی از متنت ی غم عجیب حس کردم🌷

2790
2778
2791
2779
2792