2777
2789
عنوان

حالم بده:)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
چی‌گفت‌بهت‌پسرا‌معمولا‌ناراحت‌بودنی‌هرچی‌دلشون‌میخواد‌میگن‌بعدش‌ک‌اروم‌شدن‌باید‌باهاشون‌حرف‌بزنی‌

نمیخوامت. فکر کردی حالم باهات خوبع؟ و این حرفا.الان یه هفتس اینطوره هی جنا میگیرنش ولش میکنن الانم دو روزه یه کلمه نگفته دلم میخواد بکشمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گلم.منظورم پیج همکلاسی های پسر و فامیلو ایناست.خودمم نمیدونم چیشد این مدت خیلی گیر میدادم بهش چ ...

اها بله درسته🙏🏻🦋میدونی ما خانما وقتی یکی رو خیلی دوستش داریم بعضا همش پا پیچش میشیم و خودمون ناخودآگاه باعث آزار دیدن طرف مقابل میشیم...منم تجربه ی همچین چیزی رو دارم اینقدر به طرف مقابل گیر دادم و اذیت کردم در این مورد که دیگه برید🙂دفعات اول میدونست عصبانیم و سعی می‌کرد من رو آروم کنه اما دیگه آخراش....با گذشت زمان فکر میکنم حل میشه هم شما دیگه تجربه به دست آوردید هم ایشون از عصبانیتشون کم میشه ...🌿خواهش میکنم کاری نکردم🤗🥰

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
نمیخوامت. فکر کردی حالم باهات خوبع؟ و این حرفا.الان یه هفتس اینطوره هی جنا میگیرنش ولش میکنن الانم د ...

اوه‌تو‌چی‌گفتی😑

منم‌دیشب‌جنگم‌شد‌دیگ‌هیچ‌خبری‌ازش‌نیس😁

توام‌مثل‌من‌ی‌اهنگ‌دانلود‌کن‌حال‌کن‌شاد

بعدشم‌الان‌ی‌پیام‌بهش‌بده‌بگو‌میدونی‌چیه‌تقصیر‌تو‌نیس‌ادما‌‌ی‌بی‌لیاقت‌نمیتونن‌چیزی‌ک‌بیشتراز‌لیاقتشن‌هستو‌نگه‌دارن‌‌توام‌ی‌ادم‌بی‌لیاقتی‌ک‌لیاقت‌خوبیای‌منو‌نداشتی‌بعدشم‌اگ‌چیزی‌گفت‌جونشو‌دربیار‌انلاین‌شو‌سین‌نزن‌فردا‌صبحش‌خیلی‌سرد‌جوایشو‌بده

اوه‌تو‌چی‌گفتی😑 منم‌دیشب‌جنگم‌شد‌دیگ‌هیچ‌خبری‌ازش‌نیس😁 توام‌مثل‌من‌ی‌اهنگ‌دانلود‌کن‌حال‌کن‌شاد ...

مشکل اینجاست به شخمشم نیست😂میترسم پایه یکی دیگه وسط باشع! ولی جملت باحال بود لایک داری لایک

مشکل اینجاست به شخمشم نیست😂میترسم پایه یکی دیگه وسط باشع! ولی جملت باحال بود لایک داری لایک

نترس‌اینا‌یی‌ک‌گیر‌ما‌میفتن‌تنها‌کاری‌ک‌بلد‌نیستن‌همینه😂

عزیزی‌مچکرم‌😂من‌خودم‌اینو‌گفتما‌بدبخت‌هنگ‌کردع‌بود‌از حرفای‌من‌شبم‌گرفتم‌خوابیدم‌صبح‌دیدم‌۶۴‌بار‌‌زنگ‌زده😂

نترس‌اینا‌یی‌ک‌گیر‌ما‌میفتن‌تنها‌کاری‌ک‌بلد‌نیستن‌همینه😂 عزیزی‌مچکرم‌😂من‌خودم‌اینو‌گفتما‌بدبخت‌هن ...

قربونت برم❤️پایدار باشید شما امیدوارم همیشه باهم خوب باشید