2777
2789
عنوان

حالم بده:)💔

148 بازدید | 23 پست

دوستان نمیخوام انرژی منفی وارد کنم معذرت میخوام ازتون اما هیچ دوستی ندارم گفتم اینجا بگم. حالم خیلی بده بعد چند سال رابطه کات کردم هیچ کار اشتباهی نکردم بخدا نه اهل دوستی بود نه اهل خیانت نه هیچی حتی بخاطر اینکه ناراحت نشه هیچکسو تو اینستا فالو نمیکردم یبارم به کسه دیگه ایی فکر نکردم چرا باید اینطوری بشه مگه من دله کیو شکوندم لطفا برام دعا کنید نمیدونم چی میگم ببخشید😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آروم باش قوربونت بشم 

منم تو همین دوره هستم 

منم ن اهل خیانت بودم نه هیچی هیچی محدودم کرده بود 

بعد چند مدت رفته بود با رل قبلیش ک دختره ولش کرده بود 

خلاصه هر کی می‌ره پی لیاقت خودش خدا رو شکر میکنم ک رفت چون واقعا لیاقت عشق منو نداشت توهم ناراحت نباش یکم زمان می‌بره بفهمی خدا چقد مهربونه بوده ک این لطف در خقت کرده 

ولی میفهممت ....🖤

سلام عزیزم خودت رو ناراحت نکن❤️اما یه سوال خب فالو کردن پیج های مفید و کاربردی اینستاگرام چرا باید باعث ناراحتیشون میشد ؟ نباید قاعدتا از چیزی که باعث رشد شما میشه ناراحت شن این یه نکته ...اگر مشکل و یا دعوای اساسی به وجود نیومده و هنوز هردو همدیگه رو دوست دارید احتمالا برمیگردن اما میشه یکم موضوع رو باز کنید؟ که مساله از چه قراره ؟ چرا جدا شدید ؟ من برای آرامش دلتون دعا میکنم 🌿

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
18 سالته که دختر. چند سال رابطه! یعنی از چه سنی وارد رابطه شدی؟  دلیلشو بگو شاید بشه کمکت کرد& ...

اکانته دو نفره23سالمه از19سالگی.خودمم نمیدونم گفت بخاطر گیر دادنات درکم نمیکنی و ازین حرفا. 

خب‌سر‌چی‌کات‌کردین‌ی‌هویی‌اومد‌گفت‌کات😐 منو‌نامزدمم‌تا‌دلت‌بخواد‌کات‌میکردیم‌ی‌بار‌۳‌ماه‌ی‌بار۵‌ما ...

نه دیگه چطور کات میکنن معمولا اول سرد میشن.

سلام عزیزم خودت رو ناراحت نکن❤️اما یه سوال خب فالو کردن پیج های مفید و کاربردی اینستاگرام چرا باید ب ...

سلام گلم.منظورم پیج همکلاسی های پسر و فامیلو ایناست.خودمم نمیدونم چیشد این مدت خیلی گیر میدادم بهش چندبارم دعوا داشتیم اما باز اشتیم کردیم اما این دفعه دیگه جدی شد حرفای بدی زد.سخته فراموش کردنش دانشگاهم تو شهراوناست شهر کوچیکیم هست باز اول مهر میبینمش کاش حداقل دور بودیم😔مرسی مهربونم که وقت گذاشتی

نه دیگه چطور کات میکنن معمولا اول سرد میشن.

بلاکت‌کرده؟اگ‌دوسش‌داری‌غرورتو‌بزار‌کنار‌منم‌خیلی‌وقتا‌رفتم‌دنبالش‌اما‌خب‌اونم‌اومده‌برو‌باهاش‌حرف‌بزن‌مشکلتونو‌حل‌کنید

بلاکت‌کرده؟اگ‌دوسش‌داری‌غرورتو‌بزار‌کنار‌منم‌خیلی‌وقتا‌رفتم‌دنبالش‌اما‌خب‌اونم‌اومده‌برو‌باهاش‌حرف‌ب ...

نه نکرده.همینکارو کردم الان هم دلم ‌شکسته هم غرورم:)