2777
2789
عنوان

حالم بده:)💔

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 23 پست
چی‌گفت‌بهت‌پسرا‌معمولا‌ناراحت‌بودنی‌هرچی‌دلشون‌میخواد‌میگن‌بعدش‌ک‌اروم‌شدن‌باید‌باهاشون‌حرف‌بزنی‌

نمیخوامت. فکر کردی حالم باهات خوبع؟ و این حرفا.الان یه هفتس اینطوره هی جنا میگیرنش ولش میکنن الانم دو روزه یه کلمه نگفته دلم میخواد بکشمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم.منظورم پیج همکلاسی های پسر و فامیلو ایناست.خودمم نمیدونم چیشد این مدت خیلی گیر میدادم بهش چ ...

اها بله درسته🙏🏻🦋میدونی ما خانما وقتی یکی رو خیلی دوستش داریم بعضا همش پا پیچش میشیم و خودمون ناخودآگاه باعث آزار دیدن طرف مقابل میشیم...منم تجربه ی همچین چیزی رو دارم اینقدر به طرف مقابل گیر دادم و اذیت کردم در این مورد که دیگه برید🙂دفعات اول میدونست عصبانیم و سعی می‌کرد من رو آروم کنه اما دیگه آخراش....با گذشت زمان فکر میکنم حل میشه هم شما دیگه تجربه به دست آوردید هم ایشون از عصبانیتشون کم میشه ...🌿خواهش میکنم کاری نکردم🤗🥰

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
نمیخوامت. فکر کردی حالم باهات خوبع؟ و این حرفا.الان یه هفتس اینطوره هی جنا میگیرنش ولش میکنن الانم د ...

اوه‌تو‌چی‌گفتی😑

منم‌دیشب‌جنگم‌شد‌دیگ‌هیچ‌خبری‌ازش‌نیس😁

توام‌مثل‌من‌ی‌اهنگ‌دانلود‌کن‌حال‌کن‌شاد

بعدشم‌الان‌ی‌پیام‌بهش‌بده‌بگو‌میدونی‌چیه‌تقصیر‌تو‌نیس‌ادما‌‌ی‌بی‌لیاقت‌نمیتونن‌چیزی‌ک‌بیشتراز‌لیاقتشن‌هستو‌نگه‌دارن‌‌توام‌ی‌ادم‌بی‌لیاقتی‌ک‌لیاقت‌خوبیای‌منو‌نداشتی‌بعدشم‌اگ‌چیزی‌گفت‌جونشو‌دربیار‌انلاین‌شو‌سین‌نزن‌فردا‌صبحش‌خیلی‌سرد‌جوایشو‌بده

اوه‌تو‌چی‌گفتی😑 منم‌دیشب‌جنگم‌شد‌دیگ‌هیچ‌خبری‌ازش‌نیس😁 توام‌مثل‌من‌ی‌اهنگ‌دانلود‌کن‌حال‌کن‌شاد ...

مشکل اینجاست به شخمشم نیست😂میترسم پایه یکی دیگه وسط باشع! ولی جملت باحال بود لایک داری لایک

مشکل اینجاست به شخمشم نیست😂میترسم پایه یکی دیگه وسط باشع! ولی جملت باحال بود لایک داری لایک

نترس‌اینا‌یی‌ک‌گیر‌ما‌میفتن‌تنها‌کاری‌ک‌بلد‌نیستن‌همینه😂

عزیزی‌مچکرم‌😂من‌خودم‌اینو‌گفتما‌بدبخت‌هنگ‌کردع‌بود‌از حرفای‌من‌شبم‌گرفتم‌خوابیدم‌صبح‌دیدم‌۶۴‌بار‌‌زنگ‌زده😂

نترس‌اینا‌یی‌ک‌گیر‌ما‌میفتن‌تنها‌کاری‌ک‌بلد‌نیستن‌همینه😂 عزیزی‌مچکرم‌😂من‌خودم‌اینو‌گفتما‌بدبخت‌هن ...

قربونت برم❤️پایدار باشید شما امیدوارم همیشه باهم خوب باشید