2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید مگه من مسخره ی شما هستم که بخواهید سرکارم بذارید واقعامتاسفم...

🤣🤣🤣خو نگا چجوری عکس گذاشتی مگه ما مسخره تو هستیم وقتی عکس واضح نیس چجوری تشخیص بدیم😒😑🤦‍♀️

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
من کلی استرس دارم که ببینم باردارم یا نه بعد مریضی سختی که پشت سر گذاشتم اون وقت شما به خودتون اجازع ...

تعپقصیر خودته انگار مردمو سرکار گذاشتی با اون عکس گذاشتنت خب واضح تر بگیر😒

تعپقصیر خودته انگار مردمو سرکار گذاشتی با اون عکس گذاشتنت خب واضح تر بگیر😒

شاید شما بیکاری و دوست داشته باشی دیگران سرکار بذارید ولی بنده مثل شما نیستم😏😏😏

🤣🤣🤣خو نگا چجوری عکس گذاشتی مگه ما مسخره تو هستیم وقتی عکس واضح نیس چجوری تشخیص بدیم😒😑🤦‍♀️

بنده لزوما از شما مگه نظر خواستم ؟ نمی تونی تشخیص بدی سکوت برای این مواقع گذاشتن ؛ اما گویا شما امری به عنوان  سکوت کردن براتون عجیبه...😏😏😏

عزیزم انگاری بی بی چکاتون هاله اش پخش شده منم از این مدل استفاده کردم همینجور پخش شد بعدشم ک کلا محو شد و منفی شد ب نظرم مارک اینجور بی‌بی چکا خوب نیست این ماه عقب انداختم ی هفته همینجور شد دیگه نمی‌دونم درست بود یا نه چون هنوز ک پری نشدم ایشالا ولی شما باشی 😍

♥️
شاید شما بیکاری و دوست داشته باشی دیگران سرکار بذارید ولی بنده مثل شما نیستم😏😏😏

الان میفهمی چی میگی اول ب چیزی ک ارسال کردی نگا کن بعد بیا بحث کن مشکل از خدته با اون عکاسیت اوکی دیگم ریپ نزن😒👐🏿🚶‍♀️

بنده لزوما از شما مگه نظر خواستم ؟ نمی تونی تشخیص بدی سکوت برای این مواقع گذاشتن ؛ اما گویا شما امری ...

گویا شما چشاتون خوب کار نمیکنع بلع نی نی سایت برای ط نیس منم هرجا بخام نظر میدم اگ نظر نمیخاستی تشریفت نی نی سایت نبود برو رو چشات کار کن تا ببینن عکسی ک فرستادی چطوری بود 🚶‍♀️👐🏿نریپ

[QUOTE=244490781]گویا شما چشاتون خوب کار نمیکنع بلع نی نی سایت برای ط نیس منم هرجا بخام نظر میدم اگ برای این حجم از رذالت فکری و اخلاقی نهادینه شده در وجود شما متاسفم، بله نظر دادن آزاد اما اگه قوای تشخیصی تون نزدیک به صفر سکوت کردن بهتر

الان میفهمی چی میگی اول ب چیزی ک ارسال کردی نگا کن بعد بیا بحث کن مشکل از خدته با اون عکاسیت اوکی دی ...

هر طور دلم بخواد عکس می فرستم به شما هم مربوط نیست بد بودن عکاسی بهتر از بی شخصیت بودن من عکاسیم بد شما شخصیتت بد