سلام دوستان بنده ۴ ماه اقدام به بارداری داشتم البته در ۱سال و خرده ای از ازدواجم فقط جلوگیری طبیعی داشتم که باردار نشدم الان ۴ ماه اقدام میکنم هر چی بی بی چک استفاده می کنم مثل عکس ارسالی میشه خیلی استرس دارم الان جواب این بی بی چک مثبت یا منفی؟☹️☹️
عزیزم انگاری بی بی چکاتون هاله اش پخش شده منم از این مدل استفاده کردم همینجور پخش شد بعدشم ک کلا محو شد و منفی شد ب نظرم مارک اینجور بیبی چکا خوب نیست این ماه عقب انداختم ی هفته همینجور شد دیگه نمیدونم درست بود یا نه چون هنوز ک پری نشدم ایشالا ولی شما باشی 😍
بنده لزوما از شما مگه نظر خواستم ؟ نمی تونی تشخیص بدی سکوت برای این مواقع گذاشتن ؛ اما گویا شما امری ...
گویا شما چشاتون خوب کار نمیکنع بلع نی نی سایت برای ط نیس منم هرجا بخام نظر میدم اگ نظر نمیخاستی تشریفت نی نی سایت نبود برو رو چشات کار کن تا ببینن عکسی ک فرستادی چطوری بود 🚶♀️👐🏿نریپ
[QUOTE=244490781]گویا شما چشاتون خوب کار نمیکنع بلع نی نی سایت برای ط نیس منم هرجا بخام نظر میدم اگ برای این حجم از رذالت فکری و اخلاقی نهادینه شده در وجود شما متاسفم، بله نظر دادن آزاد اما اگه قوای تشخیصی تون نزدیک به صفر سکوت کردن بهتر