2777
2789

رد بخیش خیلی واضح میمونه ازین لحاظ بنظرم خوب نیست، منم دودل بودم ولی تو استخر یه خانمی رو دیدم که انجام داده بود خیلی رد بخیه و سوراخ سوراخ بود،بنظرم چاق بودن ازین قشنگتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا فقط پباده روی و کالری شماری کردن

درست و عاقلانه شم همونه اگه آدم اراده کنه ،معده تو چاقو بزنن سوراخ سوراخ شه یا بدنت مثل لحاف تشک بدوزن خوبه 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چندتا از دوستام انجام دادن راضین تا ۴.۵ماه درد داشتن ماه اول دردشون افتضاح بود   ابدو که دردش ...

آره واقعا دردش وحشتناک ب خصوص شب اول ک من ب غلط کردم افتاده بودم و پرستارا همش میگفتن بکشو خوشگلم کن همینه دیگ تا دو ماه با واکر راه میرفتم عین سالمندا

چرا؟ یعنی خوب نشده؟ دوران نقاهتش چقدر بود

تا دو هفته درد داری و آمپولایی ک برا آمبولیه باید بزنی اگ ابدومینوپلاستی همراه با لیپوماتیک باشه ک دردش غیرقابل توصیف ک منم باهم انجامشون دادم و تا ی هفته زیر بغلمو میگرفتن بلندم میکردن و از سوراخای ساکشن کمرم خون شری میریخت رو زمین برا من از دم تخت تا توالت سفره ی بار مصرف انداخته بودن و زیرمم دراشیت میزاشتن چون پر خون میشد و دردشم ک نگم برات ولی بعد دو هفته دردت ب مرور کمتر میشه اما تا دو ماه دولا دولا راه میری و اینک تمام کمرو پهلوهام کبود بود ب خاطر ساکشن و انگار زخم بودن اصن دست میزدی ب پهلوهام از درد اشکم در میومد و تا دو ماه نمیتونستم ب پهلو بخوابم همش طاقباز میخوابیدم طوری ک فک میکردم پشت سرم زخم شده