رد بخیش خیلی واضح میمونه ازین لحاظ بنظرم خوب نیست، منم دودل بودم ولی تو استخر یه خانمی رو دیدم که انجام داده بود خیلی رد بخیه و سوراخ سوراخ بود،بنظرم چاق بودن ازین قشنگتره
چندتا از دوستام انجام دادن راضین تا ۴.۵ماه درد داشتن ماه اول دردشون افتضاح بود ابدو که دردش ...
آره واقعا دردش وحشتناک ب خصوص شب اول ک من ب غلط کردم افتاده بودم و پرستارا همش میگفتن بکشو خوشگلم کن همینه دیگ تا دو ماه با واکر راه میرفتم عین سالمندا
تا دو هفته درد داری و آمپولایی ک برا آمبولیه باید بزنی اگ ابدومینوپلاستی همراه با لیپوماتیک باشه ک دردش غیرقابل توصیف ک منم باهم انجامشون دادم و تا ی هفته زیر بغلمو میگرفتن بلندم میکردن و از سوراخای ساکشن کمرم خون شری میریخت رو زمین برا من از دم تخت تا توالت سفره ی بار مصرف انداخته بودن و زیرمم دراشیت میزاشتن چون پر خون میشد و دردشم ک نگم برات ولی بعد دو هفته دردت ب مرور کمتر میشه اما تا دو ماه دولا دولا راه میری و اینک تمام کمرو پهلوهام کبود بود ب خاطر ساکشن و انگار زخم بودن اصن دست میزدی ب پهلوهام از درد اشکم در میومد و تا دو ماه نمیتونستم ب پهلو بخوابم همش طاقباز میخوابیدم طوری ک فک میکردم پشت سرم زخم شده