2821
2789
عنوان

خیانت

191 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها اومدم ازتون یه مشورت بگیرم میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم

چند ماهی پیش من ناخواسته متوجه پیامک یه خانومی به پدرم شدم که شک کردم بهش از اونجایی که بابام همش گوشیشو میده دستم که حالا یا کاراشو انجام بدم یا درست کنم من دیدم با اون خانوم رابطه داره اما به کسی نگفتم نامحسوس زیر نظر گرفتمش که فهمیدم رابطه جنسی هم دارن رفتم سراغ زنه و با خط ناشناس بهش زنگ زدم و با یه ترفند ادرس خونشو پیدا کردم بعد از ۳روز بهش زنگ زدم تهدید کردم که اره دست از سرمون بردار و زنه هم ترسید و چند روزی به بابام هیچی نداد و جوابشو نمیداد اما بعد چند روز دوباره شروع شد و فهمیدم از بابام پول میتیغه و یجورایی خودفروشی میکنه یبار به روی بابام اوردم که فهمیدم که گفت به مادرت نگو دوباره اومد گفت که اره زنه رفت خیالت راحت اما باورم نشد تا اینکه دوباره دیدم پیامک داده به روی بابام اوردم که فهمبدم اما انگار نه انگار تا اینکه فهمیدم ۸ میلیون از بابام پول میخواد گفته بهت حال میدم و صبح که بابام گوشیش جا موند زنه زنگ زد من جواب دادم و قطع کرد بعد چند بهش زنگ زدمو دیدم جواب نداد با همون خط ناشناس کلی بهش زنگ زدم و به بابام گفت بابامم اومد خونه و تو روی بابام در اومدم و به مادرو خواهرمم گفتم و دعوا انداختم خونمون بعدشم به زنه همش زنگ زدم تا امروز کلی فوش و تهدید که برو دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی جلو خودمو گرفتم که ابرو ریزی نکنم و بلایی سر زنه نیارم خیلی از لحاظ روحی و ذهنی بهم ریختم  

کار درستی کردی ..پدرتونو بترسونید خودتو خواهرت یکیتونو که بیشتر دوس داره خودتونو بزنید به حال بدی و همش بهش بفهمنید که تقصیر تویه و زندگی رو تا یه مدت براش جهنم کنید تا براش درس عبرت بشه با سیاست باشین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کار درستی کردی ..پدرتونو بترسونید خودتو خواهرت یکیتونو که بیشتر دوس داره خودتونو بزنید به حال بدی و ...

اتفاقا خودمو خیلی دوست داره سرم داد زد که برو خونه و منم جلوش وایسادم خیلی با هم جور بودیم بیشتر دوست بودیم تا پدر و دختر 

کار خوبی کردی    هم جلو گناه گرفتی  هم آرامش  خانوادت   برگردوندی

اما میترسم بعد یه مدت دوباره شروع کنن بابام رمز گوشیشو عوض کرد اما من فهمیدم چیه این چندروز چک کردم هیچ ارتباطی نداشتن با هم زنه داره خونشو عوض میکنه میترسم گمش کنم همش دوستامو میفرستم اونجا ببینن چه خبره

[QUOTE=2444 پدرت آلوده شده    متاسفانه    بیمار شده و به این زودی درمان نداره    این رفت  یکی دیگه میاره    باید  یکی باشه  از لحاظ جنسی  باهاش باشه   فرقی نمیکنه    مطمئن باش   سروقتش   میره   طرفش

[QUOTE=2444 پدرت آلوده شده    متاسفانه    بیمار شده و به این زودی درمان نداره &n ...

میدونم اما به خدا پدرم ادم درستی بود یه مدت از سر بیحوصلگی تو خونه اسنپ کار کرد و این زنه رو از اونجا پیدا کرد زنه یدونه دختر بچه داره فقطم دنبال پول بابامه 

خودم زرنگم حتی هزار جور فکر کردم زنه هم ترسوندم الان دنبال ادرس خونه مادرش و عموش هستم که سکته کنه ک ...

اگ تونستی بمنم بگو منم ی شماره داشتم ولی نتونستم آدرسشو گیر بیارم 

اگ تونستی بمنم بگو منم ی شماره داشتم ولی نتونستم آدرسشو گیر بیارم 

توام همین کار منو انجام بده با خط ناشناس زنگ بزن خیلیم جدی و رسمی حرف بزن که حالا از مسابقه برنده شدی یا بن تخفیف فروشگاه جایزه گرفتی ادرس بگیر ریلکس و جدی برخورد کن