2777
2789
عنوان

خانواده همسرتون اینجوریه؟؟

306 بازدید | 18 پست

من وقتی دستم بند باشه یا خسته باشم شوهرمو میگم فلان کارو انجام بده مادرشوهرم سریع میگه بزار بعدن ..کلا یه چیزی میگن ک من نتونم به شوهرم چیزی بگم     خواهرشوهرامم همین مثلا سره شام بودیم دخترم بغلم بود  نمیتونستم شام بخورم شوهرم گفت بده بغل من ..یه دفه همه گفتن بزار گوشه خودت غذاتو بخور بده فلانب بگیره ..اما وقتی  بغل من بود چیزی نمیگفتن   اونایی ک خانواده همسرشون مثل منن دستا بالا خخخ

من

حتی مادرشوهرم زور بهش داره شوهرم نون میخره واسه مون

وظیفه من میدونه نون خریدن رو😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده همسرمن خداروشکراینجورنیستن .اگه بچه بغلم باشه میگن همسرم یااونی که غذاشوخورده وکارنداره سرگرمش کنه تامن غذابخورم 

منم همینجوریم .اگه ببینم بچه خواهرشوهرم داره اذیتش میکنه بغلش میکنم تابتونه استراحت کنه یاغذابخوره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حاظر 

مادر شوهر من میگه بره من بگیرمش بعد دو دقیقه نق نق میکنه آدم زهر مارش میشه غذا خوردن فقط وقتایی هم میگه بدین من نگهش دارم که دخترم پیش شوهرم باشه بغل من باشه اتفاقا ذوقم میکنه نرسم غذا بخورم🤣🤣

💖

دقیقا همین جوری که گفتی هستن 

ی بار منو شوهرم شمال بودیم خواهرشم اومد شمال انگار فقط یک روز باهم شمال بودیم ...بعد شام من دیدم خیلی بده اصلا منو شوهرم باهم حرف نزدیم گفتم ما میریم ظرف هارو بشوریم 

بعد تا منو شوهرم رفتیم بدو بدو خواهرش اومد نه نهههه نههه مرد که ظرف نمیشوره من میام میشورم...

درصورتی که شوهر خودش همیشه ظرفای خونه رو میشوره 

مادرهمسر من خیلی همسرم رو دوست دارند

گاهی از همسرم کاری میخوام خودشون سریع پامیشن

منم چند بار توضیح دادم که اجازه بدید کارا رو خودشون بکنن که کمک دست من باشن باز میخندن میگن دلم نمیاد

ولی عیدا که عملا فقط خانمها کار میکردن امسال غوغا کردم همسرم ظرف شستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من که مادر شوهرم بنده خدا کلی اصرار بچه رو بده من غذاتو بخور یا هم همچین سریع غذاشو میخوره تا بچه رو بگیره ازم همشم میگه تو که هیچی نخوردی دخترت نذاشت بخوری البته جلو اینطورین خخخخخ ولی بازم خانوم خوبیه شکر خدا