2777
2789
عنوان

کی ورزش کنم

132 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من می‌خوام خونه ورزش کنم 56کیلو وزن 160قدم هست 20سالمه ولی شکم و پهلو دارم میشه بگید کی ورزش کنم صبح یا ظهر یا بعد و قبل غذا می‌خوام شکم و پهلو هام بره فقط خودم لاغر نشم فقط اون قسمت هام بره

درد هرکس را طبیبی داده ای رنج هرکس را نصیبی داده ای ای خدا آخر طبیب من کجاست مردم از حسرت نصیب من کجاست گه نداآمد که ای شوریده حال هرچه می خواهی در این درگه بنال کار لیلی نیست آن کار من است حسن خوبان عکس رخسار من است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار از شنبه شروع کن😁 من شش ساله منتظرم شنبه شروع کنم🤣

😂😂😂منم اینطور بودم ولی دیگه امروز شروع میکنم 😂😂

درد هرکس را طبیبی داده ای رنج هرکس را نصیبی داده ای ای خدا آخر طبیب من کجاست مردم از حسرت نصیب من کجاست گه نداآمد که ای شوریده حال هرچه می خواهی در این درگه بنال کار لیلی نیست آن کار من است حسن خوبان عکس رخسار من است
دوبار در روز صبح و عصر۱۵ دقیقه  چرخونک یا همون مسگری و اگر حلقه داری حلقه بزن 🌹

مرسی عزیزم بابت راهنمایی

منم میخوام ورزش کنم 

ولی انگیزم نابود شد 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
منم میخوام ورزش کنم  ولی انگیزم نابود شد

به این فکر کن که اندامت بهتر میشه و بدنت سلامتیش بیشتر

به این فکر کن که اندامت بهتر میشه و بدنت سلامتیش بیشتر

زیاد چاق نیستم 

بازم انگیزه ای نی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
مسگری و حلقه هردو منسوخ شده ن ! یکم اطلاعاتتون رو آپدیت کنید

اول اینکه قرار تبادل نظر کنیم نه بی ادبی و توهین دوما یه سر به باشگاهها بزن ریپلای نکن با آدمایی مثل شما که تبادل نظر بلد نیستن و نمیتونن با احترام صحبت کنن حرفی ندارم 

اول اینکه قرار تبادل نظر کنیم نه بی ادبی و توهین دوما یه سر به باشگاهها بزن ریپلای نکن با آدمایی مثل ...

لطف کنید بگید کجاش بی ادبی و توهین بود ممنون میشم واقعا !!! حداقل بدونم خودم رو اصلاح کنم دیگه ! چون کسی نظری مخالف شما داده تا از اشتباه درتون بیاره بهتون برخورده؟

لطف کنید بگید کجاش بی ادبی و توهین بود ممنون میشم واقعا !!! حداقل بدونم خودم رو اصلاح کنم دیگه ! چون ...

میتونستید فقط بگید منسوخ شده نه اطلاعتتون رو آپدیت کنید خانوم یعنی تا این حد متوجه لحنتون و نوع بیانتون نیستین پس واقعاجای تاسف داره 

میتونستید فقط بگید منسوخ شده نه اطلاعتتون رو آپدیت کنید خانوم یعنی تا این حد متوجه لحنتون و نوع بیان ...

خب عزیزم دارم میگم مطالعه داشته باشید اطلاعاتتون بره بالا و کاملا هم جدی گفتم اصلا قصد تیکه انداختن نداشتم ! چون شما میری به دو سه نفر هم اینارو میگی و متوجه عوارضش در طولانی مدت نمیشن. وقتی مردم رو راهنمایی میکنید باید در زمینه ش مطالعه داشته باشید