2777
2789

حیف کلمه ی مقدس مادر !!!! ولی مادرم زنی خطرناک ، بدذات، خبیث، بدجنس و ترسناک، سلطه جو، خودخواهه، خانواده ی خودش همه ی خواهر برادراش باهاش قطع رابطه کردن ، حتی خونشونم راهش نمیدن بیچاره بابامو مریض کرد، کاری کرد از همه جدا انداختش و موند تنهای تنها، تو خونه هم اخلاق بسیار کثیفی داشت و داره ، بدترین تنبیها،فحش ها، تحقیرها، رو همیشه در حقمون کرده، ولی بیشتر در مورد من ، چون دخترم و اون از دختر متنفره ، تا ازدواجم که ۲۷ سالم بود، کتکم میزد، میداد به باد کتک بابام و برادرام ، توهین، تحقیر، گوشیمو یهو از دستم میقاپید و میداد دست برادرم برای چک کردن، اونم میفتاد به جونم تا حد مرگ میزدم، یه بار رفتم خونه ی دوستم، با پدرم و برادرم و داییام ریخت خونشون و اونجا منو دوستمو و کل خانوادشو زدن،نه اجازه میداد دوستی داشته باشم، نه اجازه میداد بیرون برم، نه موبایل داشته باشم، نه خودشون برام کاری انجام میدادن، مثل اسیر تو خونه، برای فرار از اون شرایط حاضر بودم هر کاری بکنم، با پسری اگر دوست میشدم، جهت ازدواج ،  میرفت همه جا میگفت و بعد چند نفری میفتادن رو هیکل ضعیف و نحیف من و تا حد مرگ کتکم میزدن ، نهدوست داره همه بدبخت و زیردستش باشن، و چون من با هرررربدبختی بود ازدواج کردم ، و از نظرش شرایط خوبی هم داشتم تنفرش زیادتر شد و به بهانه های مختلف به برادرم یاد میداد کتکم بزنه!!!حتی بهش محبت هم میکردم ، مرتب خونم دعوتش میکردم، خرید میکردم ، احترامش میکردم و....ولی اون همچنان از من متنفر بود و جواب محبتامو با فحش و توهین و کتک میداد! از خباثتها و کثیفیهاش هرچی بگم کم گفتم!

الان برادرم که نزدیک چهل سالشه شده بلای جونش، فکر کرد اونم منم، با برادرم کتکش بزنن، ضعیفش کنن، آخه فقط با یه برادرم دست به یکیه ، جهت زورگویی، قلدری، بالا کشیدن پول خانواده و دیگران ! این برادرکوچیکم همچین حالشونو گرفت و نشوندشون سره جاش که پی به عدالت خدا بردم! تمام اون کتکایی که مامانم با برادرم به من زده بودن، الان همین برادرم سرشون میاره ، مامانمو فحش میده چه فحشایی، توهین میکنه ، آزارش میده ، مامانم مثل چی ازش حساب میبره، همینطور اون برادرم که همدستشه! (البته این برادرم هم از خشونتهای مامانم در امان نبودااا، بدترینش اینه وقتی خیلی کوچیک بود، مثلا چهارپنج سال، دست برادرمو چسبوند رو بخاریه داغ و شعله ور که تا استخوناش پیدا شد)خلاصه الان همین برادرم شده بلای جونش و تنها آدمیه که تو این دنیا ازش حساب میبره و میترسه! امید دارم به چشم ببینم برادرم چه کارایی باهاش کرد!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خیلی واسم عجیب بوده که چرا دختر و پسرهایی که یک روز خوش نداشتن دوران مجردی،بعد ازدواج اینهمه محبت میکنن و از زندگی خودشون میزنن واسه خانواده ای که هیچ ارزشی واسشون قائل‌ نیست.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘