2777
2789
عنوان

کمکککککک

162 بازدید | 21 پست

خانوما من نامزد دارم ولی مامان بابام هی ناز میارن به جای من و میدونن جفتمون عاشقیم و همو میخایم

بحثمون شده بود تا اینکه به بابام گفتم مامانش میخاد ببرتمون فلان جا که بزنگم مامانت باهم بریم

امشب شنیدم مامانم به بابام می‌گفت من میرم ولی میگم به این ازدواج راضی نیسم و دخترم سختی نکشیده و تو ناز و نعمت بزرگ شده و پسرت میتونه خوشبختش کنه یا ن؟ و قسمش میدم به نامزدمم نگه، اینو گفت و ادامه داد که اینارو میگم تا بدونن ما از خدامون نیست دخترمونو بدیم بهشون و ناز میاریم که قدر دخترمونم بدونن

حالا که شانسی من اینو شنیدم

به نظرتون چیکار کنم؟ میخوام همه چیز قشنگ باشه، زنگ زدن یا نزدن مامانش دست منه ولی حالا ک گفتم اگه نزنه زشته ولی بازم تایمش دستمه و اینکه چیکار کنم مامانم نگه با این ازدواج موافق نیسم، بقیش مهم نیس بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراانقد آشفته ای دو بار خوندم بازم نفهمیدم چی نوشتی

میگم مامانم میخاد بره به مادرشوهر آینده بگه من با این ازدواج موافق نیستم تنها دلیلشم اینه ک خانواده دختره ناز بیاره که فکر نکنن شیفته پسرشونیم

چیکار کنم اینجور نشه

به نظرم بزار مامان و بابات هرکار که دلشون بخواد بکنن هیچکس مث پدرو مادر رفیقت نمیشن

وقتی الکی میخان اینکارو بکنن و احتمال داره باعث جدایی من و نامزدم بشه

چرا اجازه همچین کاریو بدم؟

میگم مامانم میخاد بره به مادرشوهر آینده بگه من با این ازدواج موافق نیستم تنها دلیلشم اینه ک خانواده ...

مگه عقد نیستی چرا مادرشوهر آینده بعدش شما رفتار با متانت خودت و داشته باش زن ها خودشون از پس هم برمیان اگر این حرف و زد بدون حتما دلیلی داره واسه کارش، یه وقت جو نگیرتت به مادرت بی احترامی کنی از شوهر و مادر شوهرت طرفداری کنیااااا، حواست باشه خیلی مودب باش در قبال هر دو طرف

میگم مامانم میخاد بره به مادرشوهر آینده بگه من با این ازدواج موافق نیستم تنها دلیلشم اینه ک خانواده ...

خب قاعدتا ب مادر پسره برمیخوره ینی چی این حرکات خوبه مادر پسره بیاد زنگ بزنه بگ با ازدواجشون مخالفیم اونوقت مادرتو نمیگه دخترمن چ مشکلی داره؟اختلافات از همین بحثای کوچیک بلند میشه. ب مادرت بگو قبل از هرکاری خودتو جای طرف بزار ببین چ حالی میشی .بعدشم ینی چی این افکار مسموم ک خانواده پسره بگن ما ناز داریم خب اگ راضی نبودن ک قبول نمیکردن باهاشون وصلت کنن .بنظرم از این افکار سمی رو باید جلوشونو گرفت .

مگه عقد نیستی چرا مادرشوهر آینده بعدش شما رفتار با متانت خودت و داشته باش زن ها خودشون از پس ه ...

نه عقد نیستیم هنوز برای همین نوشتم آینده

نمیکنم ولی دلم نمیخاد باعث جداییمون بشه

وقتی الکی میخان اینکارو بکنن و احتمال داره باعث جدایی من و نامزدم بشه چرا اجازه همچین کاریو بدم؟

بهشون بگو بگن یکم بیشتر برای فکر کردن وقت بدن بیشتر اشنا بشید اونجوری بگید یهو میرند پشتشون نگاه نمی‌کنند:))

بهشون بگو بگن یکم بیشتر برای فکر کردن وقت بدن بیشتر اشنا بشید اونجوری بگید یهو میرند پشتشون نگاه نمی ...

بابا ما خیلی استپ زدیم خیلی وایسادیم وقتو ک دادن اصن عجله ای نیست و حرفی نیست ک‌ اینو بشه گفت چجوری از گفتن اون

حرق جلوگیری کنم

بابا ما خیلی استپ زدیم خیلی وایسادیم وقتو ک دادن اصن عجله ای نیست و حرفی نیست ک‌ اینو بشه گفت چجوری ...

اگر دوسش داری  جدی بامادرت حرف بزن بگو اگر نامزدم ایرادی نداره اینجوری بگین جدی میگیرند میرند ومنم ایشون دوست دارم اگر واقعا پسر ایرادی نداره این و بگید بهش برمی خوره مگر اینکه پسر خیلی عاشقت باشه پیگیر

خب چه جوری جلوشونو بگیرم

بگو نکن این کارو خودتو جاشون بزار زندگیمو خراب نکنین با گفتن این حرفا فقط منو تو دیدشون بد جلوه میدین و بذر کینه میکارین تو دلشون حتی اگ ازدواجم کنیم باز مادرشوهرم منو دیگ ب چشم دخترش نگاه نمیکنه و اذیت میشم از رفتارای کینه ای